Skip to main content

Το μαύρο κύμινο στο μικροσκόπιο

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και την κλινική διατροφή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, μας βάζει στον κόσμο του μαύρου κύμινου και των πολλαπλών οφελών του.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τη συνέργεια των τροφών και πώς ο συνδυασμός μετάλλων, βιταμινών, φυτικών ινών και όλων των θρεπτικών ουσιών από φυσικές τροφές στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, μπορεί να μας χαρίσει πολλαπλά οφέλη –πολύ περισσότερα από το να επικεντρωνόμαστε σε μια τροφή ή ένα συμπλήρωμα μεμονωμένα. Όταν αναφέρομαι, λοιπόν, σε κάποιες τροφές συγκεκριμένα, όπως θα κάνω σήμερα, το νόημα είναι να τις δοκιμάσετε και να τις εντάξετε σε ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο με βάση τις ανάγκες σας κι όχι να εναποθέτετε όλες σας τις ελπίδες σε συγκεκριμένες τροφές.

Διαβάστε περισσότερα