Skip to main content

Η γαστρονομία της Σάμου έφτασε μέχρι την Ολλανδία

Μέσω μίας μοντέρνας διαδραστικής προσέγγισης παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες η Σάμος και η γαστρονομία της στην ολλανδική αγορά.

Τοπικά κρασιά, μαθήματα μαγειρικής και γεύματα με σαμιώτικο χαρακτήρα έφτασαν στο ολλανδικό κοινό μέσα από μια επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Υπηρεσία Εξωτερικού Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής για αυθεντικές εμπειρίες θεματικού τουρισμού, με σεβασμό στους κανόνες της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε cooking workshop στο Kookfabriek- τον πλέον γνωστό χώρο για cooking workshop στο Άμστερνταμ- και να μαγειρέψουν υπό την καθοδήγηση του γνωστού chef Ανδρέα Λαγού. Ακολούθησε καθιστό δείπνο με σαμιώτικα κρασιά και αποστάγματα.

Διαβάστε περισσότερα