Κάτι στο οποίο δίνω πολλή βάση ως διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στην κλινική διατροφή και τα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, είναι η ποικιλία στις τροφές, με στόχο τη λήψη όσο το δυνατόν περισσότερων διαφορετικών βιταμινών, αντιοξειδωτικών και άλλων θρεπτικών συστατικών. Πέρα από την ποικιλία, όμως, παίζει ρόλο και το τι απορροφάμε από όλα αυτά που λαμβάνουμε, ώστε να έχουμε τα μέγιστα οφέλη στον οργανισμό μας, στην πρόληψη ασθενειών, στη διάθεσή μας, στην υγεία μας. Γι’ αυτό και συγκέντρωσα τα βασικά που πρέπει να ξέρετε, ώστε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό.