Όταν το Soil άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβριο του ’21, το σίγουρο ήταν ότι είχε να κάνει μια διαφορετική πρόταση στο fine-dining της Αθήνας. Κάτι ο βραβευμένος σεφ Τάσος Μαντής, κάτι το ανακαινισμένο διώροφο κτίριο της δεκαετίας του ’20 στο Παγκράτι που στεγάζει το εστιατόριο και δίνει αέρα αθηναϊκού νεοκλασικισμού, κάτι ο ιδιωτικός κήπος στο Αλεποχώρι σε μια farm-to-table προσέγγιση, όλα έδειχναν ότι έχουμε μια νέα ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία στην πόλη.