Skip to main content

Ορίζοντες Τζουμέρκων: η ιδανική χειμερινή απόδραση μέσα στο δάσος

Για τη νέα χρονιά σχεδιάζουμε απόδραση στα Τζουμέρκα της Ηπείρου, εξερεύνηση του φυσικού κάλλους και των αξιοθεάτων της περιοχής και επιστροφή σε ένα υπέροχο resort που θα ανεβάσει επίπεδο το ταξίδι σας.

Τα χειμωνιάτικα ταξίδια έχουν άλλη χάρη όταν γίνονται σε ορεινούς προορισμούς και μας φέρνουν σε επαφή με την ομορφιά και την αγριάδα της φύσης, αυτή την εποχή. Κι αν σχεδιάζετε μια τέτοια απόδραση μέσα στις γιορτές ή στη συνέχεια του χειμώνα, τα Τζουμέρκα είναι ένας προορισμός που πρέπει να παίξει στην ατζέντα σας.

Ο επίγειος παράδεισος της Πίνδου με τα πλούσια δάση, τα παραποτάμια οικοσυστήματα και το καταπληκτικό τοπίο, αποτελεί το φυσικό σύνορο μεταξύ Ηπείρου και Θεσσαλίας που καταλαμβάνει τμήμα των νομών Ιωαννίνων, Άρτας και Τρικάλων. Κάπου εκεί, στους πρόποδες της βουνοκορυφής Στρογγούλα, μέσα σε ένα δάσος από έλατα και κέδρους, σε υψόμετρο 1000 μέτρων στα ορεινά Τζουμέρκα της Ηπείρου και σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το χωριό Πράμαντα Ιωαννίνων, οι Ορίζοντες Τζουμέρκων είναι η ιδανική επιλογή διαμονής και το πιο κατάλληλο ορμητήριο για να ανακαλύψετε την περιοχή. Οι λόγοι είναι πολλοί.

Διαβάστε περισσότερα