Kulfi από την Ινδία
Πρόκειται για την ινδική εκδοχή του παγωτού, με ρίζες από τον 16ο αιώνα, που φτιάχνεται από συμπυκνωμένο γάλα, αμύγδαλα και φιστίκια. Είναι πιο κρεμώδες και πυκνό από το κλασικό παγωτό και μπορείτε να το βρείτε σε διάφορες γεύσεις, με σαφράν, φιστίκι, τριαντάφυλλο, κρέμα κ.ά. Θα το αναζητήσετε όταν θελήσετε να κλείσετε το πικάντικο γεύμα σας με ένα δροσιστικό επιδόρπιο και μπορείτε να το βρείτε στο ινδικό εστιατόριο Namaste, κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης. Info: Λεμπέση 12.