Δοκιμάσαμε όλες τις λιχουδιές της περιοχής από τους τοπικούς παραγωγούς, αρπάζοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του προορισμού σε φθινοπωρινές αποχρώσεις.
Όλα ξεκίνησαν στα μέσα του Ιουλίου, όταν πήρε σάρκα και οστά ένα φρέσκο πρότζεκτ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την προώθηση των προϊόντων διαφορετικών τόπων της περιοχής. Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στα μέσα του Ιουλίου στην Αρεόπολη και το 1o Πελοποννησιακό Φεστιβάλ Γαστρονομίας – Peloponnese Food Stories ήταν πλέον γεγονός, με στάσεις σε πανέμορφους προορισμούς της περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου ο κόσμος από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και τουρίστες του εξωτερικού που θα βρίσκονταν στην περιοχή, να έβρισκαν όλες τις τοπικές λιχουδιές από τους ίδιους τους παραγωγούς, σε ένα φεστιβαλικό context. Τις νόστιμες ιστορίες τους ξεδίπλωσαν στη συνέχεια η Κορώνη, το παράλιο Άστρος, το Τολό, για να σφυρίξει τη λήξη η πανέμορφη περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας, όπου και φιλοξενήθηκε η τελευταία στάση του γαστρονομικού φεστιβάλ.