Στο εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών, υπάρχουν τρεις ακόμη λόγοι που θα σε κρατήσουν στους χώρους του και που θα σε κάνουν να επιστρέψεις ξανά και ξανά. Σημειώστε τα Library Brasserie, Οn the Verandah και ρουστίκ Bostani και πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες.
Ο λόγος για τις πολλαπλές δυνατότητες γαστρονομικής απόλαυσης που προσφέρει, δια έμπειρης χειρός Θεολόγου Αμηρά και Παναγιώτη Μπούφη.
Ο Executive Chef
Συνεχίζοντας την παράδοση της υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας, με έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, ο Executive Chef των εστιατορίων του Poseidonion Grand Hotel, Θεολόγος Αμηράς υποδέχεται τους επισκέπτες για ένα μοναδικό ταξίδι στην ελληνική κουζίνα. Με σημαντική πορεία ως head chef για 7 χρόνια στα εστιατόρια του ομίλου Νice n Easy Group και στο SantAnna Mykonos, έχει μαθητεύσει σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, και έχει ξεχωρίσει για τη γαστρονομική του φιλοσοφία και τις δημιουργικές προτάσεις του.