Η Διαιτολόγος/Διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Γρώππα, του diatrofi.gr μοιράζεται μια συνταγή για λαχταριστό banana bread χωρίς καθόλου ζάχαρη, γλουτένη και βούτυρο.
Αν δεν έχετε γίνει ακόμη ειδικοί στο banana bread έπειτα από τόσα lockdown, ήρθε η ώρα να δώσετε βάση με μια πανεύκολη συνταγή από την ειδικό. H συγκεκριμένη είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους και θα λατρευτεί πολύ σίγουρα από τα παιδιά σας. Η μπανάνα θα δώσει γλυκιά γεύση στο κέικ σας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βάλετε ζάχαρη, ενώ η βρώμη που αντικαθιστά το αλεύρι, θα σας απαλλάξει από τις δυσάρεστες για πολλούς, συνέπειες της κατανάλωσης γλουτένης.
Η γεύση του banana bread θα απογειωθεί με την προσθήκη πραλίνας φουντουκιού με στέβια!