Skip to main content

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου, μέσω του δικτύου του  «ATH Free», προσφέρει πλέον στο κοινό ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει στόχο να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, με διαρκή δέσμευση για παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες και στους επισκέπτες στο πιο υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα, με στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καινοτομεί διεθνώς στον αεροδρομιακό χώρο και προωθεί μια νέα εφαρμογή, το  «ATH Messenger»: χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight και αριθμός πτήσης).

Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του.

Για τη λειτουργία του «ATH Messenger», έχει δημιουργηθεί η σελίδα (www.facebook.com/ATHmessenger) πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook (www.facebook.com/ATHairport).

Περισσότερες πληροφορίες για το «ATH Messenger» μπορεί κανείς να βρει στον βοηθό περιήγησης Help Guide: http://goo.gl/IL3BTb.