Skip to main content

Εtihad: Από 10/06 συνδέει 20 ευρωπαϊκές πόλεις με Ασία, Αυστραλία

Από τις 10 Ιουνίου, η Etihad Airways θα συνδέσει 20 πόλεις στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία μέσω του Αμπού Ντάμπι. Οι νέες υπηρεσίες μεταφοράς θα επιτρέψουν σε όσους ταξιδεύουν στο τρέχον δίκτυο ειδικών πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας να συνδεθούν εύκολα μέσω της πρωτεύουσας των ΗΑΕ  με βασικούς παγκόσμιους προορισμούς.

 Η Etihad ξεκίνησε πρόσφατα συνδέσεις από τη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, επιτρέποντας απευθείας συνδέσεις από και προς την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω του Αμπού Ντάμπι.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, η Etihad συνεχίζει να λειτουργεί ένα δίκτυο ειδικών πτήσεων από το Αμπού Ντάμπι προς προορισμούς που έχουν ήδη ανακοινωθεί στο διεθνές της δίκτυο. Εύκολες αεροπορικές συνδέσεις μέσω του Αμπού Ντάμπι θα είναι πλέον διαθέσιμες από την Τζακάρτα, το Καράτσι, την Κουάλα Λουμπούρ, τη Μανίλα, τη Μελβούρνη, τη Σεούλ, τη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και το Τόκιο προς μεγάλες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των: Άμστερνταμ, Βαρκελώνης, Βρυξελλών, Δουβλίνου, της Φρανκφούρτης, της Γενεύης, του Λονδίνου Heathrow, Μαδρίτης, Μιλάνος, Παρίσι Σαρλ ντε Γκωλ και Ζυρίχης.

Η Etihad συνεχίζει να ακολουθεί τις οδηγίες των ΗΑΕ των ρυθμιστικών και των υγειονομικών αρχών, και συνδράμει με τον τρόπο της στον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Η αεροπορική εταιρεία έχει εφαρμόσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εξυγίανσης και ασφάλειας των πελατών και εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής σε κάθε μέρος του ταξιδιού. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τροφοδοσία, σχολαστικός καθαρισμός αεροσκάφους και καμπίνας, check-in, υγειονομικός έλεγχος, επιβίβαση, πτήσεις, αλληλεπίδραση πληρώματος, υπηρεσία γευμάτων, αποβίβαση και χερσαίες μεταφορές.

Σημαντική σημείωση: Ως προληπτικό μέτρο, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με πτήσεις της Etihad Airways πρέπει να φορούν μάσκα προσώπου καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.