Skip to main content

Βράβευση της MetLife για την προσφορά της στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η MetLife βραβεύθηκε από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA), για την εθελοντική προσφορά και τη συμβολή της στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η βράβευση έγινε την Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, στο πλαίσιο του 12ου Πανελλαδικού Τελικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη της «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2018», που διοργανώθηκε από το ΣΕΝ/JA με την υποστήριξη της MetLife και με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη και του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

To βραβείο εκ μέρους της MetLife παρέλαβε ο Σταύρος Μιχαηλίδης, επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της εταιρίας.

Η συνεργασία μεταξύ της MetLife και του ΣΕΝ/JA για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Life Changer, που υλοποιεί η MetLife παγκοσμίως ως μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «We Care». Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η προώθηση της ενημέρωσης των νέων σε θέματα οικονομίας και οικονομικής διαχείρισης, καθώς και η ενεργός στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΕΝ/JA, Αργύρη Τζηκόπουλο, ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε πως «για την MetLife η σημαντικότερη ηθική ανταμοιβή είναι να βλέπουμε τις ιδέες των παιδιών να παίρνουν ζωή και να αναβαθμίζουν κάθε χρόνο και περισσότερο το επίπεδο των διαγωνισμών, σε όρους δημιουργικότητας και καινοτομίας. Είμαστε ευτυχείς γιατί και φέτος επιβεβαιώθηκε ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα δυναμικό νέων ανθρώπων, με γνώσεις, ταλέντο και πάθος».