Skip to main content

Wizz Air: Aρχίζει πτήσεις από Αθήνα, με επτά δρομολόγια

Η Wizz Air γιόρτασε σήμερα την έναρξη των πτήσεών της από την Αθήνα, με επτά δρομολόγια  προς Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Μολδαβία. Πρόκειται για τη μεταλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και η ελληνική πρωτεύουσα είναι η τελευταία προσθήκη στο πλαίσιο της μεγάλης επέκτασης δικτύου, που προωθεί τον τελευταίο χρόνο. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, συνεχίζοντας την επένδυσή της και θέλοντας να αυξήσει τις επιλογές για τους Έλληνες επιβάτες, σχεδιάζει να προσθέσει σύντομα δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς το Λονδίνο / Λούτον τον Απρίλιο και προς το Κουτάισι  το Μάιο. Συνολικά, σχεδόν μισό εκατομμύριο θέσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση για πτήσεις προς / από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το 2018, καθώς η εταιρεία ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για τις χαμηλές τιμές της και τη σπουδαία ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει.

«Σήμερα γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο για την ευρωπαϊκή ανάπτυξή μας, με την έναρξη πτήσεων από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την εγκαινίαση 7 δρομολογίων το Μάρτιο. Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα αυξήσουμε περαιτέρω το δίκτυο και την ποικιλία επιλογών, προσθέτοντας 2 νέα δρομολόγια στη συνέχεια του έτους, προς Λονδίνο / Λούτον και προς Κουτάισι» δήλωσε η Σορίνα Ρατζ, Acting Head of Corporate Communications της Wizz Air. «Είμαστε βέβαιοι ότι οι όλες οι ανάγκες των Ελλήνων επιβατών θα εξυπηρετηθούν ιδανικά με το βολικό πρόγραμμα, τον εύκολο τρόπο κράτησης εισιτηρίων στο wizzair.com και τη μέγιστη ευελιξία του προϊόντος της WIZZ» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η Η Wizz Air παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να κάνει το αεροπορικό ταξίδι πιο προσιτό οικονομικά σε περισσότερους επιβάτες από ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για να ανακαλύψουν οι ταξιδιώτες την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Από την πλευρά της η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, εξέφρασε την ικανοποίησή της, κάνοντας λόγο για σημαντική εξέλιξη. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη πτήσεων της Wizz Air προς / από την Αθήνα και, συγκεκριμένα, με το ξεκίνημα των 7 νέων προορισμών της το Μάρτιο, την προσθήκη του Λονδίνου από τον Απρίλιο και του Κουτάισι από το Μάιο. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Με την επιβατική κίνηση και τις τουριστικές αφίξεις να συνεχίζουν τη θετική πορεία τους το 2018, θεωρούμε ότι η απόφαση της Wizz να επενδύσει και να αναπτυχθεί στην αγορά μας ερχεται την ιδανική χρονική στιγμή! Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να συνδράμουμε την εταιρεία με στόχο μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη  παρουσία στο αεροδρόμιό μας!» δήλωσε. 

Το ελληνικό δίκτυο πολλών επιλογών  της WIZZ, πλέον περιλαμβάνει 18 δρομολόγια προς 9 χώρες, από 6 ελληνικά αεροδρόμια. Το δίκτυο θα επεκταθεί περαιτέρω μέσα στο έτος, με 2 νέες πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς το Ιάσιο και τη Βιέννη.

naftemporiki.gr