Skip to main content

«Προηγμένη Εκπαίδευση Διαμεταφορέα» από το ΕΚΠΑ σε συνεργασία και με τον ΣΥΝΔΔΕ&L

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα έχει διάρκεια 3 μηνών / 126 ωρών

Με σκοπό την εξωστρέφεια και με βάση τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναπτύσσει στον τομέα των δράσεων για την ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L), σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, πρωτοστατεί στη δια βίου μάθηση.

Συγκεκριμένα, με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Κέντρο Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) εγκρίθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Προηγμένη Εκπαίδευση Διαμεταφορέα”. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από κοινού με Καθηγητές των Πανεπιστημίων  ΕΚΠΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΑΝΤΕΙΟ και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L).

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα έχει διάρκεια 3 μηνών / 126 ωρών και θα είναι υπό την επιστημονική επιμέλεια και ευθύνη του καθηγητή του ΕΚΠΑ, κ. Ευστάθιου Χατζηευθυμιάδη.

Ο ΣΎΝΔΔΕ&L σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ , το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο έχει καταρτίσει πλήρη φάκελο των θεμάτων του προγράμματος, και έχει απευθυνθεί προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, για τη χρηματοδότηση του προγράμματος από τους προβλεπόμενους πόρους του Εθνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας, Ελλάδα 2.0., έτσι ώστε το πρόγραμμα να μπορεί να υλοποιηθεί και μέσω ΔΥΠΑ, με επιδότηση προς όλους τους συμμετέχοντες.