Skip to main content

Wyndham: Στρατηγική συμμαχία με τη NILE Hospitality για 40 ξενοδοχεία Microtel έως το 2031 στην Ινδία

Η στρατηγική αυτή συμμαχία, επιτρέπει στη Wyndham να αξιοποιήσει έναν κορυφαίο περιφερειακό, τρίτο αναπτυξιακό και διαχειριστικό φορέα, για να φέρει το βραβευμένο brand της στην Ινδία

Η Wyndham Hotels & Resorts υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία ανάπτυξης με τη NILE Hospitality LLP για την εισαγωγή του brand Microtel by Wyndham στην Ινδία, το οποίο είναι και το όγδοο brand της Wyndham που κάνει το ντεμπούτο του στη χώρα.

Η στρατηγική αυτή συμμαχία, επιτρέπει στη Wyndham να αξιοποιήσει έναν κορυφαίο περιφερειακό, τρίτο αναπτυξιακό και διαχειριστικό φορέα, για να φέρει το βραβευμένο brand της στην Ινδία.

Με την παγκόσμια παρουσία της Wyndham και την εξειδίκευση της NILE στην Ινδία, η εταιρεία αναμένει να ανοίξει 40 ξενοδοχεία Microtel έως το 2031, τα οποία θα αποτελέσουν απευθείας franchisees της Wyndham, ως μέρος της φιλόδοξης στρατηγικής ανάπτυξής της. Η συμφωνία υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να επεκταθεί σε μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές φιλοξενίας στον κόσμο, όπου αυτή τη στιγμή έχει 60 ξενοδοχεία και αναμένει να αυξήσει τον αριθμό αυτό κατά τουλάχιστον 25% μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Η συμφωνία της Wyndham με την NILE θα αναπτύξει το brand σε μία σειρά πόλεων, σε εναρμόνιση με τον κύκλο ανάπτυξης της υποδομής της Ινδίας, με τα πρώτα ξενοδοχεία να ανοίγουν το 2025. Κάθε ξενοδοχείο θα διαθέτει τουλάχιστον 50 δωμάτια και θα περιλαμβάνει χώρους συσκέψεων και κοινωνικών εκδηλώσεων, γυμναστήρια και άλλες εγκαταστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής.

Σχετικά, ο κ. Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, Wyndham Hotels & Resorts, δήλωσε τα εξής: «Εξακολουθούμε να βλέπουμε απίστευτες ευκαιρίες στην Ινδία, γι’ αυτό εστιάζουμε τις στρατηγικές μας προσπάθειες στην εισαγωγή περισσότερων από τα ποικίλα brands μας στη χώρα. Το Microtel είναι ένα ιδανικό παράδειγμα brand που μπορεί να είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αγορά, και με τη συνεχιζόμενη συνεργασία με αξιόπιστους εταίρους όπως η NILE Hospitality, μπορούμε γρήγορα να αναπτυχθούμε για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση».

Από την πλευρά του, ο κ. Vikram Singh Chauhan, Ιδρυτής και CEO, NILE Hospitality LLP, δήλωσε τα εξής: «Η Wyndham είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την NILE, και αυτό απλώς αποτελεί το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην κοινή μας ιστορία ανάπτυξης, καθώς στοχεύουμε συλλογικά στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά οικονομικής φιλοξενίας της Ινδίας. Με την εισαγωγή του Microtel, θα είμαστε σε θέση να προωθήσουμε την ανάπτυξη σε μια ισχυρή εγχώρια αγορά, ενώ θα αξιοποιήσουμε περαιτέρω την κλίμακα και τους πόρους του μεγαλύτερου franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός και αντανάκλαση της κοινής μας φιλοδοξίας να αναπτυχθούμε και να χτίσουμε μαζί».