Skip to main content

ΚΕΕΕ: Επιδότηση επιχειρήσεων για επιχειρηματικές αποστολές σε Ιαπωνία και Κορέα

Τα ποσά της επιδότησης, οι αποστολές και οι ημερομηνίες και οι υποβολές αιτήσεων

Στο πλαίσιο του προγράμματος «EUBusinessHub – Ιαπωνία και Δημοκρατία της Κορέας», το οποίο συντονίζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με τα Ευρωεπιμελητήρια, οι επόμενες επιχειρηματικές αποστολές είναι οι εξής:

  • «Smart Energy Week Spring 2025 Business Mission» που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2025 στην Ιαπωνία. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25 Οκτωβρίου 2024.
  •  «Healthcare and Medieal Equipment Korea 2025» που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Μαρτίου 2025. Η αποστολή αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ιατρική τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων τομέων, όπως η τηλεϊατρική, η τεχνητή νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη και η αναγεννητική ιατρική, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν και για τις σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 8 Νοεμβρίου 2024.
  •  «EU Business Ι-ΙΙΙΙ @ Japan ΙΤ Week Spring 2025» που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 25 Απριλίου 2025. Η αποστολή θα προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ψηφιακό τομέα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13 Ιανουαρίου 2025.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΕΕ, όποιες επιχειρήσεις επιλεγούν, θα λάβουν επιδότηση μέχρι 1.000 ευρώ για κάλυψη του 80% της διαμονής εκπροσώπου τους και 1.000 ευρώ για κάλυψη του 80% των δαπανών προβολής και προώθησης, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια καλύπτονται αποκλειστικά από την επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων στην ιστοσελίδα https://eubusinesshub.eu/ και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.