Skip to main content

ΕΕΑ: Παρουσία Καραμανλή και Σαμαρά η απονομή Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Τα βραβεία θα απονείμουν υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων

Δυο πρώην πρωθυπουργοί, οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θα τιμήσουν την φετινή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», όπως αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Επιμελητήριο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ειδικές τιμητικές βραβεύσεις.

Τα βραβεία

Μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague ενώ θα βραβευθεί μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

«Μέσα από τη λαμπρή εκδήλωση και τις βραβεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αντέχουν στις διαδοχικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, θα σταλεί το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, κάτι που αποτελεί και πρωταρχικό μέλημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.

Η εορταστική βραδιά θα ξεκινήσει με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με τραγούδια από την Ελένη Τσαλιγοπούλου.