Skip to main content

Τράπεζα Πειραιώς: Ξεκινά νέο πρόγραμμα εθελουσίας με αποδοχές έως 250.000 ευρώ

Περιλαμβάνει πρόσθετες παροχές και διευκολύνσεις για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς με στόχευση στους εργαζομένους στις κεντρικές υποστηρικτικές μονάδες της Τράπεζας, ενώ από αυτό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στο δίκτυο των καταστημάτων και σε πελατειακές μονάδες της Τράπεζας.

Το ύψος της αποζημίωσης ανέρχεται σε 250.000 στο μέγιστο (sabbatical), ενώ σε όσους ενταχθούν το πρόγραμμα δίνεται η επιλογή της άμεσης αποχώρησης ή της αποχώρησης με μακροχρόνια άδεια. Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, η συγκράτηση του λειτουργικού κόστους και η ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η νέα εθελουσία της Πειραιώς εμπεριέχει ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς περιλαμβάνει πρόσθετες παροχές και διευκολύνσεις για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του, ανταγωνιστικούς όρους και επιπλέον κίνητρα, ιδιαίτερα για όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση.

Ειδικότερα, στο Πρόγραμμα έχουν δικαίωμα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς και της Πειραιώς Financial Holdings A.E., με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου / έμμισθης εντολής, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν συμπληρώσει 5ετή συνεχόμενη υπηρεσία στον Όμιλο κατά την 31η Δεκεμβρίου 2024.  Το Πρόγραμμα ισχύει έως τις 14 Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την έκβασή του αιτήματός τους στις 18 Οκτωβρίου.