Skip to main content

Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Janssen Ελλάδας

Η νέα εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει ανανεωμένο λογότυπο

Υπό το νέο εμπορικό σήμα Johnson & Johnson πλέον η Janssen και στην Ελλάδα, με την αλλαγή στην εταιρική της ταυτότητα να αντιπροσωπεύει τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και την προαγωγή της υγείας παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, η Janssen Ελλάδας, ο φαρμακευτικός τομέας της Johnson & Johnson, μετονομάζεται σε Johnson & Johnson Innovative Medicine και στην Ελλάδα. Η νέα εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει ανανεωμένο λογότυπο, χρώματα και γραμματοσειρά που έχουν ήδη εισαχθεί στην ελληνική εταιρεία και σταδιακά θα ενσωματωθούν σε όλα τα υλικά της εταιρείας και τις συσκευασίες των προϊόντων.

Με αφορμή τη νέα ταυτότητα ο Christian Rodseth, διευθύνων σύμβουλος της Johnson & Johnson Innovative Medicine για Ελλάδα, Πολωνία και Ρουμανία, επεσήμανε ότι δεν είναι απλώς μια αλλαγή, αλλά αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια δέσμευσή του ομίλου στην καινοτόμο ιατρική και παροχή θεραπειών που στόχο έχουν τη βελτίωση της ζωής των ασθενών.

Να σημειωθεί ότι η Johnson & Johnson παρέχει προϊόντα και λύσεις υγειονομικής περίθαλψης στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 135 χρόνια. Το φθινόπωρο του περασμένου έτους, ανακοίνωσε παγκοσμίως μια στρατηγική ενοποίησης της Johnson & Johnson MedTech – τον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας – και της Johnson & Johnson Innovative Medicine – τον φαρμακευτικό τομέα – υπό το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson.