Skip to main content

Νεοφυείς: Παράταση στην υποβολή προσφορών για το λογισμικό του Εθνικού Μητρώου

Πότε γίνεται η αποσφράγιση των φακέλλων

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό για το λογισμικό του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων και του ευρύτερου Οικοσυστήματος Καινοτομίας.

Σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε  από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας  η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών, παρατείνεται έως και τις 30/9/2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ. και ορίζει ως ημερομηνία αποσφράγισης των τεχνικών προσφορών την 3η- 10-2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ.

Η απόφαση

«Παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών και ορισμός νέας ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού άνω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου για το υποέργο «Ανάπτυξη, συντήρηση και αναβάθμιση λογισμικού» Α/Α 4 του Έργου «Μελέτη και μελλοντικό σχέδιο ανάπτυξης για το Ελληνικό Οικοσύστημα καινοτομίας_ Προώθηση και διεθνής προβολή του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων και του ευρύτερου Οικοσυστήματος Καινοτομίας_ Ανάπτυξη, συντήρηση και αναβάθμιση λογισμικού» (Κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5180517) της Δράσης 16621.».