Skip to main content

Η νέα τάση των Drone Shows εμφανίστηκε και στην Ελλάδα

Τα φαντασμαγορικά shows από drones ήρθαν στη χώρα μας, καθηλώνοντας το κοινό με ένα αξέχαστο θέαμα, προσαρμοσμένο σε κάθε είδους περίσταση

Τα drone shows είναι πλέον εδώ και έχουν έρθει για να αλλάξουν τα δεδομένα του θεάματος. Κινούμενα σχήματα και σχέδια σε απόλυτα εναρμονισμένες κινήσεις, πετούν στον ήχο της μουσικής και φωτίζουν τον βραδινό ουρανό, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε όλους όσους έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.

Ένα drone show δεν αποτελεί μία απλή διαδικασία. Απαιτεί οργάνωση και τεχνογνωσία. Σχεδιασμοί, παράμετροι ασφαλείας, αδειοδοτήσεις αλλά και οι καιρικές συνθήκες αποτελούν παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη ώστε να επιτευχθεί αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, το σμήνος του drone show ακολουθεί μία σχεδιασμένη και συγχρονισμένη χορογραφία και δημιουργεί εικόνες και σχέδια, παρουσιάζοντας τις δικές σας ιστορίες με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και ανεβάζοντας στα ύψη κάθε event, προσωπική στιγμή και γιορτή.

Η πρώτη εταιρεία drone show της χώρας

Η SkySymphony, η πρώτη εταιρεία drone show στην Ελλάδα, παρέχει την πλήρη υπηρεσία του Drone Show, αναλαμβάνοντας όλες τις πτυχές της προετοιμασίας και παραγωγής και κάνοντας ακόμη πιο προσιτή τη μαγεία των drones στη χώρα μας.

Από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση, από τον σχεδιασμό μέχρι την πτήση, η SkySymphony προσφέρει μία υπηρεσία που πολύ θα ήθελαν να έχουν στο δικό τους event, καλύπτοντας τόσο διαδικαστικούς παράγοντες όσο και παράγοντες ασφαλείας.

Ούσα πλήρως πιστοποιημένη, η SkySymphony απαρτίζεται από μία αμιγώς καταρτισμένη ομάδα, η οποία αναγνωρίζει τις πολυπλοκότητες αυτών των shows και ξέρει να ανταποκρίνεται σε κάθε συνθήκη.

Ήρθε η ώρα να ζήσετε και εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία και πείτε τις δικές σας ιστορίες μέσω ενός drone show με τη SkySymphony.