Skip to main content

Η Ναυτεμπορική στο κινητό σας! Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με το νέο app

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση, κάντε λήψη της εφαρμογής της «Ν» για Android και iOS.

Το naftemporiki.gr, από τα κορυφαία ειδησεογραφικά μέσα στην Ελλάδα, σας μεταφέρει άμεσα και με εγκυρότητα τον παλμό της επικαιρότητας.

Στην οθόνη του κινητού σας όλες οι εξελίξεις σε οικονομία, αγορές, επιχειρήσεις, πολιτική, αθλητισμό και πολιτισμό.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τους δείκτες χρηματιστηρίων, ξεφυλλίστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενημερωθείτε για την κίνηση στους δρόμους.

Το νέο app σας προσφέρει:

  • Άμεση πρόσβαση σε ειδήσεις: Το να είστε ενημερωμένοι σε πραγματικό χρόνο είναι καθοριστικό στην εποχή μας. Με το mobile app της Ναυτεμπορικής, έχετε πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις διεθνείς αγορές και την πολιτική, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε μέσω browser. Απλά ανοίγετε την εφαρμογή και είστε άμεσα ενημερωμένοι.
  • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο: Με τις push ειδοποιήσεις του app, είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Η εφαρμογή σας ενημερώνει άμεσα για σημαντικές ειδήσεις, οικονομικές ανακοινώσεις και αλλαγές στις αγορές. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα χάσετε ποτέ μία κρίσιμη εξέλιξη, ακόμα και αν είστε απασχολημένοι με άλλες δραστηριότητες.
  • Διαδραστικό σχεδιασμό: Το app του naftemporiki.gr έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και τη λειτουργικότητα του χρήστη. Είναι εύκολο στη χρήση, με ένα απλό και καθαρό περιβάλλον που διευκολύνει την πλοήγηση στις ειδήσεις, ενώ η γρήγορη φόρτωση του περιεχομένου εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεστε.
  • Πρόσβαση στο Naftemporiki TV. Εκτός από την άμεση και πλήρη ενημέρωση που σας προσφέρει η εφαρμογή της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε και την πρόσβαση στο Naftemporiki TV με ένα μόνο κλικ. Μέσω της εφαρμογής, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά το κανάλι και να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τις σημαντικότερες ειδήσεις, οικονομικές εξελίξεις και αναλύσεις.

Κατεβάστε το app δωρεάν στο App Store και στο Google Play και διαβάστε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.