Skip to main content

Πτήσεις προς Αθήνα αρχίζει η Cyprus Airways

Πτήσεις από Κύπρο προς Αθήνα αρχίζει η Cyprus Airways, σηματοδοτώντας μια μεγάλη επιστροφή στην ελληνική αγορά.  Η νέα κυπριακή εταιρεία θα συνδέει ειδικότερα την Λάρνακα με την ελληνική πρωτεύουσα, αρχικά με 2 πτήσεις την εβδομάδα από τις 29 Μαρτίου 2018 και 4 πτήσεις την εβδομάδα από 1η Ιουνίου 2018.  

Με την ευκαιρία της έναρξης των πτήσεων, η Cyprus Airways, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας με τους εκπρόσωπους του Τύπου. «Μετά από 8 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή του νέου δρομολογίου Αθήνα – Λάρνακα στο δίκτυό μας» τόνισε στην εκδήλωση η Κική Χάιδα, διευθύντρια μάρκετινγκ της Cyprus Airways. «Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην αύξηση των επιβατών από Ελλάδα που επισκέπτονται την Κύπρο». 

Από την πλευρά της η Ιωάννα Παπαδοπούλου διευθύντρια επικοινωνίας  και μάρκετινγκ του ΔΑΑ καλωσόρισε την κυπριακή εταιρεία στην Αθήνα, επισημαίνοντας ότι η «προσθήκη αυτή στο δίκτυο του αεροδρομίου μάς χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη  αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί.  Ευχόμαστε στη νέα Cyprus καλή επιτυχία με πολλές και γεμάτες πτήσεις». 

Η τιμή του  εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς Λάρνακα ξεκινά από 97 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

naftemporiki.gr