Skip to main content

5+1 λόγοι για να ταξιδέψετε στις Σποράδες από το Μαντούδι Ευβοίας

Δείτε πώς μπορείτε να παρατείνετε το καλοκαίρι και να ταξιδέψετε από το Μαντούδι Ευβοίας ως τις μαγευτικές Σποράδες. Λίγες μόλις ώρες από την πρωτεύουσα με ευκολία, ταχύτητα και άνεση. Sponsored content.

1. Γιατί το Μαντούδι απέχει μόλις δυο ώρες οδικώς από την Αθήνα, ενώ έχει και ανταπόκριση με ΚΤΕΛ. Αυτό σημαίνει πως είτε κατευθείαν, είτε με μια στάση εκεί, οι Σποράδες απέχουν ελάχιστο χρόνο από την πρωτεύουσα.

2. Για αν επιλέξετε να διαθέσετε λίγο χρόνο στο όμορφο χωριό της Εύβοιας, θα σας αναμείψει γενναιόδωρα μια βουτιά στο Κυμάσι, την παραλία που ξεχωρίζει στην περιοχή και που φημίζεται για τα υπέροχα νερά της. Όποιος έχει διάθεση, μπορεί από εκεί να κολυμπήσει ως το Κοτρόνι, τον μεγάλο βράχο κοντά στην ακτή.

3. Γιατί αν προτιμήσετε την Αλόννησο, θα βρεθείτε σε έναν από τους ωραιότερους βιότοπους στην Ελλάδα. Μάλιστα, διαθέτει το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Σποράδων, στο βόρειο άκρο της νήσου, γεγονός που κάνει το νησί να απολαμβάνει την περιβαλλοντική προστασία που του αξίζει!

4. Γιατί αν ψηφίσετε Σκόπελο, θα εκτεθείτε σε ένα σπάνιο φαινόμενο. Το νησί διαθέτει πάνω από 7.000 είδη από αγριολούλουδα, 700 περίπου από τα οποία είναι ενδημικά άρα δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

5. Γιατί, αν βγάλετε εισιτήριο για Σκιάθο, θα περπατήσετε στα ίδια σοκάκια που κάποτε περπάτησε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο οποίος γεννήθηκε και έζησε στο νησί.

6. Γιατί επιλέγοντας SEAJETS, που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως με 50 προορισμούς του Αιγαίου, το ταξίδι στις πανέμορφες Σποράδες γίνεται όχι μόνο απολύτως προσιτό αλλά και ξεχωριστό. Αυτό γιατί με τα ταχύπλοα της εταιρείας, η απόλαυση ξεκινά από το πρώτο λεπτό και η διαδρομή εξασφαλίζει άνεση, ασφάλεια, ταχύτητα και πολυτέλεια!


Με το Speedrunner Jet 2 και τον Iolko φτάνουμε γρήγορα, άνετα και εύκολα:

-Στην Αλόννησο σε 50 λεπτά

-Στην Σκόπελο σε 1 ώρα και 15 λεπτά

-Στην Σκιάθο σε 1 ώρα και 15 λεπτά

Info
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 210 710 7 710, www.seajets.com ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.