Skip to main content

Μεταφορές με Van από την Autohellas Hertz!

Μετέφερε ότι θέλεις, όπου θέλεις με van από την Autohellas Hertz - sponsored content

Μετακομίζεις; Μεταφέρεις εμπόρευμα; Παραδίδεις παραγγελίες; Κάν’το μόνος/η σου με ενοικίαση van από την Autohellas Hertz!

Το ιδανικό van για εσένα

Η Autohellas Hertz, με τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων, σου προσφέρει το van, που θα σου λύσει τα χέρια. Είτε είσαι επαγγελματίας και θέλεις να μεταφέρεις εξοπλισμό, είτε είσαι ιδιώτης και θες να οργανώσεις μια μετακόμιση ή μεταφορά μεγάλων σε όγκο αντικειμένων, εξασφαλίζεις κορυφαία εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. To μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις το van που ταιριάζει στις ανάγκες σου, ανάμεσα σε 4 διαφορετικές κατηγορίες (V2, V3, V4 & V5) που αντιστοιχούν σε διαφορετικό μέγεθος και βάρος ωφέλιμου φορτίου. Κάνε την κράτησή σου για 1ημέρα, 1εβδομάδα, 1μήνα ή για όσο θες. Και θυμήσου: Δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα για την ενοικίασή των συγκεκριμένων van.

Πανελλαδικό δίκτυο

Η Autohellas Hertz διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων, με 72 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, όπου κι αν βρίσκεσαι, εξασφαλίζεις άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη για κάθε σου ανάγκη!

Επιπλέον υπηρεσίες

Οι επιπλέον υπηρεσίες της Autohellas Hertz, κάνουν τις μετακινήσεις ακόμα πιο άνετες και ασφαλείς. Με την επέκταση οδικής βοήθειας, έχεις κάλυψη 24/7, ακόμα και για περιπτώσεις που δεν αφορούν σε μηχανική βλάβη, όπως ξεκλείδωμα ή αντικατάσταση/αλλαγή ελαστικού. Με τον πρόσθετο οδηγό, μοιράζεσαι την οδήγηση για ακόμα πιο ξεκούραστη μεταφορά. Τέλος, κάθε ενοικίαση van περιλαμβάνει μικτή ασφάλεια με απαλλαγή και 24ώρη οδική βοήθεια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Γρήγορη παραλαβή

Εξοικονόμησε χρόνο και παράλαβε άμεσα και γρήγορα το van σου, κάνοντας online check-in. Πώς; Πριν φτάσεις στο κατάστημα Hertz, μπες στο hertzcheckin.com/gr, καταχώρησε τα στοιχεία σου και…είσαι έτοιμος/η!

Επιπλέον Μοναδικά Προνόμια

  • Κερδίζεις 4 Bonus πόντους, για κάθε €1 αποπληρωμής της ενοικίασής σου, με κάρτες Alpha Bank.
  • Έχεις15% έκπτωση με κωδικό από το Cosmote Deals for You.
  • Εάν είσαι μέλος του προγράμματος Miles+Bonus της Aegean, απολαμβάνεις ειδικές τιμές, κερδίζεις μέχρι και 1.500 μίλια εξαργύρωσης για κάθε ενοικίαση και μειώνεις ή καλύπτεις το κόστος ενοικίασής σου, εξαργυρώνοντας μίλια στο hertz.gr ή στα καταστήματα.

Μετέφερε ότι θέλεις, όπου θέλεις με van από την Autohellas Hertz.

Μάθε περισσότερα στο hertz.gr.