Skip to main content

H Cosmote ανακοίνωσε το Netflix – Τα πακέτα και οι τιμές

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα -Ο συνδρομητής της Cosmote μπορεί να ενεργοποιήσει το Netflix πακέτο που επιθυμεί ως add-on στην COSMOTE TV 

Επεκτείνεται από σήμερα η συνεργασία του Ομίλου Telekom με το Netflix μέσω της COSMOTE TV. Μέσα από δύο νέα συνδυαστικά πακέτα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πλουσιότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, κερδίζοντας €2 έκπτωση, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μία συνδρομή.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο νέα πακέτα που συνδυάζουν το Netflix με το COSMOTE TV Cinema έναντι 17,99 ευρώ το μήνα, ή με το COSMOTE TV Full, με 33,99 ευρώ το μήνα.

Tο βασικό πακέτο Netflix (Netflix Basic plan) θα είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα και ο πελάτης θα μπορεί επίσης να επιλέξει την αναβάθμιση σε Netflix Standard ή Premium.

Η πρόσβαση θα γίνεται μέσα από τον υπάρχον αποκωδικοποιητή της streaming υπηρεσίας της Cosmsote.

«H πληρέστερη τηλεοπτική επιλογή»

«Από σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της COSMOTE TV και το Netflix σε πολύ ελκυστική τιμή, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μια συνδρομή. Η συμφωνία αυτή, σε συνδυασμό με την πρόσφατη συμφωνία μας με τη Nova για τη διάθεση των καναλιών Novasports στην πλατφόρμα μας, καθιστά την COSMOTE TV την πληρέστερη τηλεοπτική επιλογή για το ελληνικό κοινό», δήλωσε σχετικά ο Executive Director COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα

  • Το νέο πακέτο COSMOTE TV Cinema & Netflix

Ο συνδρομητής της Cosmote μπορεί να ενεργοποιήσει το Netflix πακέτο που επιθυμεί ως add-on στην COSMOTE TV εριλαμβάνει τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE SERIES, όλα τα κανάλια του Entry Pack και την υπηρεσία Netflix, με τις πρωτότυπες ταινίες και σειρές, όπως “Emily In Paris”, “Stranger Things”, “Bridgerton”, “Wednesday”, “Cobra Kai” και “Maestro”.

Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει και το on demand περιεχόμενο της COSMOTE TV, που εμπλουτίζεται συνεχώς και διαθέτει πάνω από 10.700 ενεργούς τίτλους σειρών και ταινιών (6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1.150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2.700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ) για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα studios και εταιρείες παραγωγής (Paramount Pictures, Paramount+, CBS, Showtime, BBC Studios, ITV, Fremantle, All3Media, RAI, Gaumont κ.α.), καθώς και με Έλληνες διανομείς (Tanweer, Feelgood, Rosebud, Weirdwave, The Film Group (πρώην Odeon), StraDa Films, Ama Films, Danaos Films, Neo Films, One From The Heart κ.ά).

  • COSMOTE TV Full & Netflix 

To νέο πακέτο COSMOTE TV Full & Netflix περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (αθλητικά, κινηματογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, on demand βιβλιοθήκη) και την υπηρεσία Netflix. Σημειώνεται ότι στο COSMOTE TV Full περιλαμβάνονται και τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο της συμφωνίας COSMOTE TV και Nova για την αμοιβαία διάθεση των αθλητικών τους καναλιών COSMOTE SPORT και Novasports.

Επίσης, ο συνδρομητής της Cosmote μπορεί να ενεργοποιήσει το Netflix πακέτο που επιθυμείς ως add-on στην COSMOTE TV 

Αναλυτικά:

  • Το Netflix premium, με 13,99 ευρώ τον μήνα, που παρέχει: 

Ανάλυση 4K + HDR
Παρακολούθηση από 4 συσκευές
Λήψη σε 6 συσκευές

  • Το Netflix Standard έναντι 10,99 ευρώ, τον μήνα που παρέχει: 

Ανάλυση 1080p
Παρακολούθηση από 2 συσκευές
Λήψη σε 2 συσκευές

  • Το Netflix Basic με 7,99 ευρώ τον μήνα που παρέχει

Ανάλυση 720p
Παρακολούθηση από 1 συσκευή
Λήψη σε 1 συσκευή

Η συνεργασία με την Nova

Στο COSMOTE TV Full περιλαμβάνονται και τα κανάλια Novasports. Έτσι, πέρα από το πλούσιο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα θα προβάλλονται:

Από τα κανάλια COSMOTE SPORT:

  • Όλες οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, UEFA Super Cup, UEFA Youth League),
  • οι εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Βόλου, Λαμίας, Παναιτωλικού και Athens Kallithea FC για τη Stoiximan Super League,
  • τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Πορτογαλίας και Σκωτίας (Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership),
  • το Κύπελλο Ελλάδας Betsson,
  • το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ΝΒΑ,
  • μεγάλες διοργανώσεις τένις (Nitto ATP Finals, ATP 1000, ATP 500, ATP 250)
  • μηχανοκίνητη δράση (MotoGP, WRC).

Από τα κανάλια Novasports:

  • Οι αγώνες των ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Λεβαδειακού και Πανσερραϊκού για τη Stoiximan Super League,
  • τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας (Premier League, LaLiga, Bundesliga),
  • οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ EuroLeague και EuroCup,
  • οι αγώνες μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος (Παγκόσμιο Κύπελλο,
  • προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025),
  • οι αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026
  • οι διοργανώσεις τένις Wimbledon και WTA.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.cosmote.gr/cosmotetv-netflix