Skip to main content

Πώς λειτουργεί το leasing και πώς επιλέγουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο;

Το leasing αυτοκινήτου είναι μια δυνατότητα που κερδίζει συνεχώς πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα και χάρη στο instacar γίνεται ακόμη πιο εύκολο και προσιτό! Πάμε να δούμε πώς. Sponsored content.

Ναι, το leasing αυτοκινήτου στην χώρα μας είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού μιλάμε για μια επιλογή με ισχυρά προνόμια. Καλύψεις μικτής ασφάλισης, αλλαγή ελαστικών, τακτά σέρβις. Θέλετε και άλλα; Σκεφτείτε τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απουσία πολυπλοκότητας στην διαδικασία και η επιλογή έναντι της αγοράς ή της ενοικίασης γίνεται μονόδρομος:

Τι νέο έχει φέρει το instacar στην διαδικασία

Ξέρουμε πως ο κατάλογος μιας εταιρείας leasing διαθέτει μεγάλο εύρος στον τύπο των αυτοκινήτων. Από αυτόν λοιπόν επιλέγουμε εκείνη τη μάρκα και το μοντέλο της προτίμησής μας. Στη συνέχεια, ο οικονομικός έλεγχος μέσω τράπεζας είναι απαραίτητος, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται κάποιος χρόνος να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Κατόπιν καλούμαστε να υπογράψουμε την σύμβαση που καθορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δυο μερών, την διάρκεια της συνεργασίας (συνήθως από 3 έως 5 χρόνια) και φυσικά το μηνιαίο κόστος.

Το instacar κάνει αυτή τη διαδικασία ακόμα πιο απλή αφού εξαιρεί από τα βήματα για την απόκτηση αυτοκινήτου τις τράπεζες. Χωρίς λοιπόν την εμπλοκή τους, ο οικονομικός έλεγχος δεν καθυστερεί και υλοποιείται εντός 24 ωρών. Σε αντίθεση με ό,τι γνωρίζαμε, η συνεργασία με το instacar δεν περιλαμβάνει τις συνήθεις δεσμεύσεις, που σημαίνει πως ακόμη και στα πακέτα συνδρομής ορισμένης διάρκειας (12 ή 24 μηνών), η διακοπή της μίσθωσης μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Τι νέο έχει φέρει το instacar στο κόστος

Τα προνόμια συνοψίζονται στο εξής δίπτυχο: ευελιξία στο μίσθωμα-leasing χωρίς προκαταβολή. Ενώ λοιπόν συνήθως για να γίνει η έναρξη της μίσθωσης αυτοκινήτου απαιτείται προκαταβολή της τάξεως του 20-25% της αξίας του αυτοκινήτου, το instacar δεν την επιβάλλει. Αν, ωστόσο, κάποιος θελήσει να προκαταβάλει ένα ποσό, αυτό συνεπάγεται αυτόματα μικρότερο μηνιαίο μίσθωμα. Επιπλέον, το instacar είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή, καθώς το μηνιαίο μίσθωμα τροποποιείται με βάση το πακέτο συνδρομής που θα επιλέξει κάποιος.

Προσφέρονται τρία πακέτα συνδρομής: το Μήνα-Μήνα που είναι το απόλυτα ευέλικτο πακέτο με απεριόριστες αλλαγές αυτοκινήτου και διακοπή ανά πάσα στιγμή, το 12-μηνο πακέτο, όπου μπορεί κάποιος να αλλάξει το αυτοκίνητο που μισθώνει μια φορά και το 24-μηνο όπου μπορεί να αλλάξει το αυτοκίνητο δύο φορές. Όσο αυξάνεται η διάρκεια στο πακέτο συνδρομής, τόσο μειώνεται το μίσθωμα.  

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο για leasing 

Τρια είναι τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την επιλογή αυτοκινήτου και τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψιν πριν προχωρήσουμε στο δια ταύτα.

Τον τύπο του αυτοκινήτου που είναι καταλληλότερος για τις ανάγκες και τα δεδομένα μας. Θέλουμε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, ένα ταξιδιάρικο SUV, ένα premium όχημα ή ένα αυτοκίνητο που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής μας χαρίζοντας παράλληλα φορολογικά οφέλη;

Την χωρητικότητα βάσει του αριθμού των ατόμων αλλά και των φορτίων που θέλουμε να μεταφέρουμε. Θέλουμε ένα οικογενειακό SUV ή δεν χρειαζόμαστε μεγάλο χώρο στην καμπίνα;

Την οικονομία στα καύσιμα ειδικά αν σκοπεύουμε να διανύουμε μεγάλες αποστάσεις καθημερινά μέσα στην πόλη, επομένως η λύση του υβριδικού ή ηλεκτρικού αυτοκινήτου καθίσταται αυτόματα καταλληλότερη. 

Σε κάθε περίπτωση, το instacar προσφέρει πλήθος επιλογών με σαφή προτερήματα, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς περιορισμούς και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Δεν έγινε τυχαία η top-rated εταρεία leasing αυτοκινήτου στην Ελλάδα με βάσει τα Google reviews.

Βρες αυτοκίνητα για leasing!