Skip to main content

4+1 λόγοι που φέτος βάζουμε πλώρη για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο

DCIM101MEDIADJI_0613.JPG

Η SEAJETS μας ταξιδεύει με το CHAMPION JET 2 στα νησιά που έχουμε όλοι αγαπήσει. Sponsored content.

  1. Για τις εκπληκτικές παραλίες που φέρνουν τους προορισμούς πολύ ψηλά στις κατατάξεις παγκοσμίως, με επιλογές για όλα τα γούστα, τη σύνθεση της παρέας και τις δυνατότητες. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο Γάνεμα της Σερίφου, στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου και, φυσικά, το Κλέφτικο και το Σαρακήνικο της Μήλου.
  2. Για το γεγονός ότι παρά την δημοφιλία τους, τα τρια νησία παραμένουν αυθεντικά, διατηρώντας τον χαρακτήρα και την τοπική τους γνησιότητα.
  3. Για την γαστρονομία τους και τη δυνατότητα που δίνουν στον επισκέπτη να δοκιμάσει γνήσιες, παραδοσιακές λιχουδιές, ντόπια προϊόντα και συνταγές που μοσχοβολάνε Μεσόγειο. Η Σέριφος φημίζεται για το φουρνιστή ρεβυθάρα και το ντόπιο κρασί. Αντίστοιχα, στη Σίφνο, θα είναι μεγάλη παράλειψη αν δεν δοκιμάσετε την ντόπια κάπαρη, ενώ στην Μήλο, το ντοματοζούμι και τα τοπικά τυριά, θα φτιάξουν αναμνήσεις.
  4. Για τα αξιοθέατα, τα παραδοσιακά καλντερίμια, τα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος σημεία, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και τις δυνατότητες για εξορμήσεις, περιπάτους και περιπέτειες κάθε λογής. Η Χώρα της Σερίφου, το Κάστρο της Σίφνου και Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο της Μήλου είναι στα to do, οπωσδήποτε!
  5. Για το γεγονός ότι, χάρη στην SEAJETS, που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, μπορούμε να φτάσουμε στη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο εύκολα, με άνεση, γρήγορα και με την αίσθηση της πολυτέλειας σε όλη την ταξιδιωτική εμπειρία.
  6. Η SEAJETS, με το CHAMPION JET 2, τον πρωταθλητή του Αιγαίου, πραγματοποιεί καθημερινά 2 αναχωρήσεις από Πειραιά για τα νησιά που αγαπάμε και φέτος θα αγαπήσουμε ακόμη περισσότερα.

Τα δρομολόγια και η διάρκεια αναλυτικά

Το CHAMPION JET 2 αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι Πειραιά στις 7:40 & στις 15:50 προς:

  • Σέριφο σε 2.05’
  • Σίφνο σε 2.30’
  • Μήλο σε 3.25’

Info
www.seajets.com
210 710 7 710
Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα