Skip to main content

Η Εθνική Τράπεζα καινοτομεί με τη νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών Epsilon Pay για επιχειρήσεις

Οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη επιχειρήσεων γνωρίζουν καλά πως οι διαδικασίες πληρωμών θα πρέπει να διέπονται από ευκολία, ταχύτητα, ασφάλεια και μειωμένο κόστος για να κάνουν απλή την εργασιακή μας ζωή. Η Εθνική Τράπεζα λοιπόν πρωτοπορεί, εξασφαλίζοντας μια νέα υπηρεσία που υπακούει απόλυτα στα ζητούμενα. Sponsored content.

Mέχρι τώρα γνωρίζαμε τις σύγχρονες δυνατότητες πληρωμών σε επίπεδο επιχειρήσεων μέσω Internet Banking και λοιπών τεχνολογικών καναλιών που εξυπηρετούν τις συναλλαγές.

Η Εθνική Τράπεζα, στην προσπάθειά της να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες, τις αυτοματοποιεί με απόλυτη ασφάλεια και παρέχει μια νέα δυνατότητα μέσω του Internet Banking της, που ακούει στο όνομα Πληρωμές Οργανισμών (Bill Payments). Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Epsilon Pay, οι πληρωμές υλοποιούνται απευθείας στο εμπορολογιστικό σύστημα ERP μιας επιχείρησης με μοναδικό προαπαιτούμενο αυτή να διαθέτει λογισμικό PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart της EPSILON NET.

Η εν λόγω πρωτοποριακή δυνατότητα αποτελεί την συνέπεια της κορυφαίας συνέργειας ανάμεσα στον Όμιλο EPSILON NET και την Εθνική Τράπεζα, σύμπραξης μοναδικής για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα.

Τι είναι το Epsilon Pay και τι προσφέρει στις επιχειρήσεις

To Epsilon Pay αποτελεί την ψηφιακή πλατφόρμα των δύο Ομίλων και παρέχει την δυνατότητα για:

Εκείνο που αξίζει υπογράμμισης και που διέπει τη συγκεκριμένη λύση πληρωμών, είναι ότι παρέχει την αυτόματη εκτέλεση και συμφωνία λογιστικών εγγραφών σε κάθε πληρωμή Αυτό σημαίνει πως τα εμπλεκόμενα μέρη, λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων και λογιστικά γραφεία, απελευθερώνονται και καθίστανται με τον τρόπο αυτό σε θέση να λάβουν επιχειρηματικές αποφάσεις που αφορούν τη διαχείριση πληρωμών και οφειλών. Οι δε αποφάσεις διευκολύνονται από το γεγονός της αναλυτικής πληροφόρησης και των στατιστικών σε πραγματικό χρόνο που η νέα λύση δίδει. Το πλεονέκτημα αυτό μεταφράζεται σε αύξηση της αποτελεσματικότητας και της κερδοφορίας.

Οι προϋποθέσεις και η διαδικασία

Προκειμένου μια επιχείρηση να θέσει σε λειτουργία το Epsilon Pay, απαιτείται να διαθέτει λογισμικό PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart. Με αυτό ως δεδομένο, η διαδικασία είναι απλή και ακολουθείτε τα εξής βήματα:

  1. Επιλέγετε στο portal Epsilon Net / My Account τη συνδρομή σας

ή εναλλακτικά εκδηλώνετε ενδιαφέρον μέσω του hps://epsilonpay.eu

  1. Επιλέγετε τις λειτουργικότητες που επιθυμείτε και ολοκληρώνετε την αγορά τους
  2. Επιλέγετε στην ενότητα Προσβάσεις τη λειτουργικότητα που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε και οδηγείστε σε σελίδα για την εγγραφή σας στην Εθνική Τράπεζα με τους κωδικούς εισόδου σας στο Internet Banking. Ειδικά, για την  λειτουργικότητα Αυτοματοποίηση Εισπράξεων, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις εγγραφής σας εδώ.

Η ψηφιακή πλατφόρμα είναι η αρχή ενός μέλλοντος που προδιαγράφεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και διαφορετικό από άποψης τραπεζικών συναλλαγών. Η πρωτοπορία του Ομίλου EPSILON NET σύντομα θα προσφέρει στις συνεργαζόμενες με την Εθνική Τράπεζα επιχειρήσεις ακόμη περισσότερα τεχνολογικά εφόδια αιχμής που θα διευκολύνουν την συναλλακτική τους καθημερινότητα.