Skip to main content

Παπουτσάνης: Νέα σειρά προϊόντων

Η νέα vegan σειρά αποτελείται από 3 αφρόλουτρα και 2  body lotion

Με μια νέα σειρά αφρόλουτρων Aromatics NutriCare εμπλουτίζει τη γκάμα τα προϊόντων της η Παπουτσάνης, που μετρά 150 χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην παραγωγή προϊόντων προσωπικής υγιεινής. Πρόκειται για προϊόντα ενισχυμένα ως προς τη σύνθεσή τους με πλούσια ενυδατική υφή και συνδυασμό αρωμάτων για μέγιστη περιποίηση του δέρματος.

Η νέα vegan σειρά αποτελείται από 3 αφρόλουτρα και 2  body lotion και χάρη στην τεχνολογία NutriCare, έναν συνδυασμό Νιασιναμίδης και Βιταμίνης Ε, δρα πολυεπίπεδα για την επιδερμίδα, ενισχύοντας τη φυσική της υγρασία.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Aromatics NutriCare περιλαμβάνει το Coconut Crush & Warm Vanilla αφρόλουτρο 600ml & Body Lotion 200ml, με συνδυασμό αρωμάτων καρύδας και ζεστής βανίλιας, ενισχυμένα με έλαιο καρύδας, που ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.

Το Luminous Argan Oil Αφρόλουτρο 600ml & Body Lotion 200ml, με υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα που συμβάλλει στην πρόληψη απώλειας νερού από το δέρμα.

Και το Sweet Almond & Orange Blossom αφρόλουτρο 600ml, Vegan αφρόλουτρο με άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς και αμύγδαλο, ενισχυμένο με έλαιο αμυγδάλου. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Aromatics NutriCare είναι 100% Vegan.