Skip to main content

Το καλοκαίρι…Πετάς με AEGEAN και Οδηγείς με HERTZ

Με 72 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα έχεις την αμέριστη υποστήριξη του δικτύου της Autohellas Hertz - Sponsored Content

Ο καιρός ζέστανε, η διάθεση ανέβηκε και οι καλοκαιρινές εξορμήσεις ξεκίνησαν! Είτε πρόκειται  για ταξιδάκι αναψυχής με φίλους ή οικογένεια, είτε για επαγγελματικό ταξίδι η λύση μετακίνησης που σε επιβραβεύει είναι μία: Πετάς με AEGEAN και οδηγείς με Hertz, για να είσαι πάντα κερδισμένος/η!

Το πρόγραμμα Fly & Drive από την AEGEAN και την Hertz σου εξασφαλίζει, μοναδικά προνόμια! Σε οποιοδήποτε κατάστημα Hertz ή στο hertz.gr, με τον αριθμό λογαριασμού σου από το Miles+Bonus απολαμβάνεις ειδικές τιμές ενοικίασης, κερδίζεις έως 1.500 μίλια εξαργύρωσης και, αν είσαι Gold μέλος, δικαιούσαι δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτου.

Και τα προνόμια δεν σταματούν εδώ! Τώρα, μπορείς να μειώσεις ή να καλύψεις το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου σου, πληρώνοντας με όσα μίλια θες! Επιπλέον, πληρώνοντας με μίλια, μπορείς να προσθέσεις στην ενοικίασή σου επιπλέον υπηρεσίες, όπως 2ο οδηγό, extra ασφάλειες ή παιδικό κάθισμα, ώστε να προσαρμόσεις την μετακίνηση στις προσωπικές σου ανάγκες και να απολαύσεις ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

Στην Hertz θα βρεις το ιδανικό αυτοκίνητο για εσένα, καθώς έχεις πρόσβαση στον πλουσιότερο, μεγαλύτερο και νεότερο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ο στόλος περιλαμβάνει και μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που προσφέρουν μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία, που μπορείς και εσύ τώρα να δοκιμάσεις. Το ξεχωριστό design και το μειωμένο κόστος καυσίμου είναι δύο επιπλέον καλοί λόγοι να επιλέξεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να οδηγείς με μειωμένο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

Με 72 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων αεροδρομίων,  θα έχεις την αμέριστη υποστήριξη του δικτύου της Autohellas Hertz, όπου και αν βρεθείς; από τα μεγάλα αστικά κέντρα, μέχρι τους πιο απομακρυσμένους τουριστικούς προορισμούς.

Και αν δεν θες να χάσεις ούτε στιγμή από το ταξίδι σου, με την υπηρεσία online check-in παραλαμβάνεις άμεσα το αυτοκίνητό σου εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κράτησής σου στο hertzcheckin.com/gr έτσι ώστε όταν φτάσεις στο κατάστημα Hertz να παραλάβεις το αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα.

Εσύ ακόμα να οργανώσεις το ταξίδι σου με AEGEAN και Hertz;

Κάνε την κράτησή σου τώρα στο hertz.gr και απόλαυσε τα αμέτρητα προνόμια!