Skip to main content

Συνεργασία με την OPPO ανακοίνωσε η Westnet

H συνεργασία αφορά την επίσημη διανομή των smartphones OPPO και One Plus για τον όμιλο εταιρειών Olympia.

Tη συνεργασία της με την OPPO, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές έξυπνων συσκευών παγκοσμίως, ανακοίνωσε η Westnet.

H συνεργασία αφορά την επίσημη διανομή των smartphones OPPO και One Plus για τον όμιλο εταιρειών Olympia. Η Westnet τονίζει πως στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, συνεχίζει να επενδύει σε δυναμικές συνεργασίες φέρνοντας στην αγορά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι σειρές της OPPO περιλαμβάνουν τα μοντέλα Α38, Α60, Α79 5G,Reno11F 5G, Reno12 5Gκαι Reno12Pro σχεδιασμένα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

Με δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες και περισσότερα από 290.000 σημεία πώλησης, η OPPO έχει αναδειχθεί ως το δεύτερο μεγαλύτερο brand στην Κίνα και τέταρτο μεγαλύτερο παγκοσμίως στην κατηγορία των smartphones. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, η OPPO είχε καταθέσει πάνω από 98.000 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει περισσότερα από 54.000 χορηγημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως. Η εταιρεία ξεχωρίζει για τις επιδόσεις λειτουργίας σε δίκτυα 5G, το μοντέρνο σχεδιασμό, καθώς και για την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SUPERVOOC. Πέρα από τις συσκευές παρέχεται επίσης στους χρήστες το λειτουργικό σύστημα ColorOS και υπηρεσίες διαδικτύου όπως το OPPO Cloud.

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς OPPO Reno12 5G, η εταιρεία επισφραγίζει τη δέσμευσή της να καταστήσει τις AI συσκευές προσιτές σε όλους τους χρήστες, καθώς υποδέχεται την άφιξη της νέας εποχής των AI smartphones.

Όπως δήλωσε ο Ιούλιος Μώκος, Commercial Director Balkan Region της OPPO «η έναρξη της συνεργασίας μας με την Westnet είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς. Αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία μας στην Ελληνική αγορά, καθώς ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη. Σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την επέκταση της εταιρείας μας και τη διαθεσιμότητα του οικοσυστήματος της OPPO σε ένα ευρύτερο κοινό».

Από την πλευρά της Westnet, ο Μάνθος Πάγκαλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε πως «η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την Westnet, καθώς επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας μετις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες smartphones στον κόσμο. Η OPPO ξεχωρίζει για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της, τα οποία συνδυάζουν κορυφαίες τεχνολογίες και μοντέρνο design, και στόχος μας είναι να φέρουμε αυτήν την προστιθέμενη αξία στο δίκτυο συνεργατών μας, ανταποκρινόμενοι στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες τους».