Skip to main content

Midea! Make yourself at home! Έμπνευσή μας οι πολύτιμες μικρές καθημερινές στιγμές!

Για τη Midea, οι συσκευές δεν επιτελούν απλώς μια λειτουργία. Είναι δώρα που επιτρέπουν στους καταναλωτές να ζουν κάθε λεπτό της ζωής όπως τους αξίζει - Sponsored content

Xάρη στην εμπειρία που έχει εξασφαλίσει εδώ και 55 ολόκληρα χρόνια, από το 1968, έχει διαμορφώσει μια φιλοσοφία στον πυρήνα της οποίας βρίσκονται οι βαθύτερες ανάγκες των ανθρώπων. Δεν εστιάζει στις συσκευές ως αντικείμενα που επιτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες, αλλά ως μέσα που διευκολύνουν τη ζωή και βελτιώνουν τη διάθεση εκείνων που τα χρησιμοποιούν.

Με αυτό το σκεπτικό, και με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί μια σειρά από φιλικές, απλές, προσιτές, ποιοτικές και εύχρηστες λύσεις ώστε οι χρήστες να περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα γεμίζοντας τη ζωή με απολαυστικές στιγμές, όχι με δουλειές του σπιτιού.

Σκοράρω στον Κλιματισμό

Με κεντρικό πρόσωπο τον Επίσημο Πρεσβευτή του Brand, Erling Haaland, επιθετικό της Manchester City, και με σλόγκαν το «Σκοράρω στον κλιματισμό», η Midea λανσάρει την νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών με χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Με την αποκλειστική τεχνολογία Inverter QuattroTM , παρέχουν το επιθυμητό επίπεδο ψύξης με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Έτσι, η θερμοκρασία μένει σταθερή μέρα και νύχτα, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας και μειώνονται οι εκπομπές ρίπων στην ατμόσφαιρα. Χάρη στην εφαρμογή SmartHome της Midea, διαχειρίζεστε τις συσκευές σας εύκολα μέσω του κινητού σας ακόμη και από απόσταση, απολαμβάνοντας έξυπνες δυνατότητες.

Επιπλέον, τα οικιακά κλιματιστικά προσφέρουν 10 χρόνια εγγύηση και διαθέτουν πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό φορέα μετρήσεων Εurovent, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων.

Η Midea με ευρεία γκάμα στον ημικεντρικό κλιματισμό, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους με υψηλές αποδόσεις και ασύγκριτη εξοικονόμηση ενέργειας και άνεσης.

Οικιακές συσκευές Midea

Oι λύσεις που προτείνει η Midea για τις οικιακές συσκευές εξασφαλίζουν το τρίπτυχο: ποιότητα, αξιοπιστία και σεβασμός στον χρήστη και το περιβάλλον.

Πλυντήρια Ρούχων

Η απάντηση της Midea στο ζητούμενο για καθαρά ρούχα, έρχεται με μια σειρά προϊόντων που συνδυάζει τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες και περιποιείται τα ρούχα σας με την προσοχή που τους αξίζει. Οι πιστοποιήσεις που φέρουν, επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για λύσεις με υψηλή απόδοση, διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση. Η σειρά Lunar έχει επισήμως πιστοποιηθεί από το Ινστιτούτο Υγιεινής και Ιολογίας, InFluenc_H, πληρώντας τα πρότυπα υγιεινής άνω του μέσου όρου, βάσει επιστημονικών κριτηρίων. Επιπλέον, η ίδια σειρά έχει βραβευτεί με το German Innovation Award, το Γερμανικό Βραβείο Καινοτομίας και Σχεδιασμού που απονέμεται από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού.

Η Midea ολοκληρώνει την φροντίδα των ρούχων με την σειρά Στεγνωτηρίων νέας γενιάς με αντλία θερμότητας, που συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με την χαμηλή κατανάλωση.

Τα πλυντήρια πιάτων έρχονται ως η έξυπνη επιλογή συνδυάζοντας νέες τεχνολογίες και κομψό σχεδιασμό. Μέσα από μία πλήρη γκάμα, ελεύθερης τοποθέτησης, ημιεντοιχιζόμενων, εντοιχιζόμενων και άνω πάγκου, με πολλές επιλογές σε προγράμματα και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της συσκευής μέσω της εφαρμογή Smart Home, η Midea φροντίζει να σας εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους σας.

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη τα ψυγεία και οι καταψύκτες Midea πρωταγωνιστούν σε κάθε κουζίνα. Με επίκεντρο τη φρεσκάδα των προϊόντων, χρησιμοποιούνται οι καλύτερες τεχνολογίες ψύξης σε συνδυασμό με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμός την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία του Brand.
Επιπλέον, ο συμπιεστής Inverter quattro παρέχει έως και 12 χρόνια εγγύηση για υψηλή απόδοση, σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου, χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβη. λειτουργία και αυξημένη αντοχή.

Η Midea πλέον έχει παρουσία και στις εντοιχιζόμενες εστίες και φούρνους σχεδιάζοντας μοντέρνες συσκευές με χαρακτηριστικά καλύπτουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου τρόπου μαγειρέματος.

Ενώ με τις μικροσυσκευές όπως Φούρνοι μικροκυμάτων, Airfryers, Σκούπες Stick, Θερμαντικά και Ανεμιστήρες συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει λύσεις που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη.

Γνωρίστε τις οικιακές συσκευές Midea και βρείτε την ισορροπία, που χρειάζεστε, στο σπίτι σας!

Τα οικιακά και ημικεντρικά κλιματιστικά Midea διατίθενται από την εταιρία FG Europe Α.Ε. – Όμιλος Φειδάκη από το 2012 ενώ το 2019 ανέλαβε τη διανομή και εμπορία των Οικιακών Συσκευών.

Η FG Europe Α.Ε. μία από τις μεγαλύτερες και παλιότερες εταιρείες στο χώρο των οικιακών συσκευών. Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στην εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών, όπως κλιματιστικών για οικιακή και επαγγελματική χρήση, λευκών συσκευών και μικροσυσκευών. Έχει δυναμική παρουσία με ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης.