Skip to main content

Folli- Follie: Σε κατ’οίκον περιορισμό θα εκτίσουν την ποινή ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του, Καίτη

Intime News

Στη φυλακή οδηγούνται ο γιος τους, Τζώρτζης και ακόμη δύο κατηγορούμενοι, που κρίθηκαν ένοχοι για απάτη και χειραγώγηση αγοράς

Στο σπίτι τους και όχι στη φυλακή θα εκτίσουν την ποινή τους ο Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δεν χορήγησε ανασταλτικό στης έφεσή τους, αλλά έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης  του ιδρυτή της Folli Follie και της συζύγου του να εκτίσουν την ποινή τους στην κατοικία τους λόγω ηλικίας.

Το δικαστήριο δεν χορήγησε αναστολή στην εκτέλεση των ποινών που επέβαλε σε Δημήτρη Κουτσουλιούτσο, Τζώρτζη Κουτσουλιούτσο, Καίτη Κουτσολιούτσου και Ιωάννη Μπεγιέτη.

Οι ποινές

Υπενθυμίζεται ότι το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης 17 ετών στον ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο, που κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στη σύζυγό του, Καίτη, επεβλήθη κάθειρξη 10 ετών για συνέργεια σε απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στον γιο του, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, επιβλήθηκε κάθειρξη 11 ετών για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σε ακόμη μία κατηγορούμενη επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών για συνέργεια σε απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ στον καταζητούμενο Ιωάννη Μπεγέτη 15 έτη κάθειρξης για πλαστογραφία, απάτη, άμεση συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για όλες τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί.