Skip to main content

Η SofMedica εξαγοράζει την MediVibe Μ.Α.Ε.

Η SofMedica εξαγοράζει την MediVibe Μ.Α.Ε.

H εταιρεία πλέον είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες στο χώρο της Επεμβατικής Καρδιολογίας

Με στόχο την επέκταση του χαρτοφυλακίου της στον τομέα των τεχνολογιών επεμβατικής καρδιολογίας η SofMedica Hellas, μέλος του ομίλου SofMedica, ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της MediVibe Μ.Α.Ε., μια εταιρεία διανομής ιατρικής τεχνολογίας στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε παθήσεις Επεμβατικής Καρδιολογίας.

Πρόκειται για μια στρατηγική συγχώνευση που ενισχύει σημαντικά τους τομείς δραστηριότητας της SofMedica, καθώς η εταιρεία πλέον είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες στο χώρο της Επεμβατικής Καρδιολογίας που σχεδιάστηκαν για να παρέχουν ανώτερα κλινικά αποτελέσματα στους ασθενείς και στους επαγγελματίες υγείας.

Η ένταξη των λύσεων αιχμής της MediVibe (καθετήρας-μπαλόνι ενδαγγειακής λιθοτριψίας της Shockwave, οδηγά σύρματα και καθετήρες της ASAHI, αντλίες καρδιάς Impella της Abiomed κ.ά.), στο χαρτοφυλάκιο της SofMedica υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας προς την εξασφάλιση ιατρικών τεχνολογιών που μεγιστοποιούν την ακρίβεια της ιατρικής πράξης.

Οι επαγγελματίες Υγείας θα έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης της SofMedica, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις προηγμένες της τεχνολογίες. Τα αιμοδυναμικά εργαστήρια, από την άλλη πλευρά, θα επωφεληθούν από την κορυφαία υποστήριξη της SofMedica (after-sale support). Επιπλέον, η εξαγορά ανοίγει τον δρόμο ώστε να ενσωματωθούν τα προϊόντα της MediVibe στις «Συμφωνίες – Global Value Arrangements» της SofMedica, προσφέροντας αυξημένη αξία στους παρόχους υγείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της SofMedica Ευάγγελος Καλαμάκης, επεσήμανε ότι η εξαγορά αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα στην αποστολή της SofMedica να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ιατρικής τεχνολογίας αιχμής και της περίθαλψης των ασθενών.