Skip to main content

Η προσφορά, βασικό ζητούμενο των καταναλωτών και αναγκαία μέριμνα των επιχειρήσεων

Με σταθερή προσήλωση στην δέσμευση για στήριξη του καταναλωτή, η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος παρέχει εβδομαδιαίως 3ευρες και 6ευρες επιταγές ως ανταπόδοση για την προτίμησή σας - Sponsored content

Oι εποχές που διανύουμε χαρακτηρίζονται, μεταξύ άλλων, από έντονη οικονομική αβεβαιότητα, γεγονός που βρίσκει την πλήρη του έκφραση στα είδη καθημερινής ανάγκης. Οι αυξήσεις στα ράφια των super markets είναι το καθημερινό θέμα συζήτησης στους κύκλους των καταναλωτών με τα ψώνια για το νοικοκυριό να προκαλούν πονοκέφαλο.

Η λύση μπορεί να είναι η αναζήτηση προσφορών και η αξιοποίηση δυνατοτήτων που θα μειώσουν τα κόστη, καταρχάς στα προϊόντα εκείνα που αποτελούν προτεραιότητα.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι ανάμεσα στις επιχειρήσεις εκείνες που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και ανταποδίδει την προτίμηση των καταναλωτών με ένα πρόγραμμα προσφορών που διαρκώς εμπλουτίζεται. Στην παρούσα φάση, αυτό συμβαίνει με την προσφορά 3ευρων και 6ευρων επιταγών σε εβδομαδιαία βάση.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος αντιδρά στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών σας και ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας για προσιτές αγορές. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης, σας παρέχει νέες, εμπλουτισμένες δυνατότητες που σας εξασφαλίζουν το φθηνότερο και ποιοτικότερο καλάθι στης αγοράς.

Επιταγές επιβράβευσης

Με την ποιότητα ως βασικό πυλώνα των πρωτοβουλιών και την προσφορά ως θεμελιώδες κριτήριο στη σχέση της με τους 2 εκατομμύρια από εσάς που την προτιμάτε στα 85 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 6ευρες και 3ευρες επιταγές ως ανταπόδοση για τις αγορές σας σε ένα από τα 580 καταστήματα σε όλο το δίκτυό της πανελλαδικά.

Η ενέργεια επαναλαμβάνεται, μάλιστα, σε εβδομαδιαία βάση και τα προϊόντα με την αγορά των οποίων μπορείτε να κάνετε χρήση της πρωτοβουλίας όπως:

– φρέσκο κρέας,

-φρέσκα φρούτα και λαχανικά,

-φρέσκα ψάρια και θαλασσινά,

-όλα τα προϊόντα κατάψυξης,

-τυριά,

-αλλαντικά,

-είδη άρτου, πρωινού αλλά και γαλακτοκομικά,

-αναψυκτικά, μπίρες, κρασιά,

-απορρυπαντικά και χαρτικά.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας με τις 3ευρες και 6ευρες επιταγές εξαργύρωσης, εφαρμόζεται σε όλο το δίκτυό της πανελλαδικά και σας καλεί να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων, βιώνοντας μια εμπειρία σημαντικών προνομίων.