Skip to main content

531DG: Η νέα εποχή διαχείρισης επικίνδυνων εμπορευμάτων

Μακέτα του 531DG, του υπό κατασκευή νέου πρότυπου αποθηκευτικού κέντρου επικίνδυνων εμπορευμάτων, το οποίο αποτελεί τη νέα επένδυση της εταιρείας Logika στη Μαγούλα Αττικής.

Το νέο, πρότυπο κέντρο της Logika, συνολικής επιφάνειας 6.000 τ.μ., είναι ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για την αποθήκευση χημικών και άλλων φορτίων υψηλής επικινδυνότητας σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές του 2024.

Sponsored content

Ιωάννης Μανώλης
Chief Quality Officer της Logika

Σε μια εποχή όπου η ανταγωνιστικότητα και η καινοτομία καθορίζουν τον ρυθμό της αγοράς, η Logika, με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των logistics, παρουσιάζει το 531DG. Πρόκειται για ένα νέο, πρότυπο αποθηκευτικό κέντρο συνολικής επιφάνειας 6.000 τ.μ. στην περιοχή της Μαγούλας, ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για την αποθήκευση χημικών και άλλων επικίνδυνων εμπορευμάτων σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές που ορίζουν τον τρόπο αποθήκευσης επικίνδυνων φορτίων.

Η Logika, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της ευρύτερης αγοράς για εξειδικευμένες υποδομές, έχει επενδύσει στη δημιουργία του 531DG, ενός πρότυπου κέντρου αποθήκευσης επικίνδυνων εμπορευμάτων που συνδυάζει την τεχνολογία με την ασφάλεια. Με την πολυετή εμπειρία μας στη διαχείριση επικίνδυνων εμπορευμάτων, το 531DG υπόσχεται να είναι πολλά περισσότερα από μια απλή αποθήκη. Πρόκειται να αποτελέσει ένα κέντρο όπου η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία θα συναντούν την υψηλή ποιότητα.

Η στρατηγική τοποθεσία του νέου αυτού κέντρου στη Μαγούλα, κοντά στους πιο κομβικούς δρόμους της Αττικής, εξασφαλίζει γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση. Η κατασκευή του εμπορευματικού κέντρου από οπλισμένο σκυρόδεμα σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει ο Ελληνικός Κανονισμός Προκατασκευής, συμμορφωμένη και κατά τον ΕΛΟΤ ΕΝ ISO9001:2000, προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια, ενώ η τεχνολογία και το εξειδικευμένο προσωπικό της Logika εγγυώνται την αρτιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών.

Το 531DG πρόκειται να αποτελέσει ένα κέντρο αποθήκευσης όπου η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία θα συναντούν την υψηλή ποιότητα.

Το 531DG αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές του 2024, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στον χώρο της αποθήκευσης επικίνδυνων φορτίων. Αυτό το επίκαιρο εγχείρημα συνδυάζει γνώση, εξειδίκευση και ασφάλεια, προσφέροντας έναν χώρο αποθήκευσης που ανταποκρίνεται στις ανώτερες απαιτήσεις των επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν την αποθήκευση επικίνδυνων φορτίων ως καίρια πτυχή της επιχειρηματικής τους επιτυχίας.

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, η οποία επιρρωνύεται και επιβεβαιώνεται ακόμη και με τη συμμόρφωσή μας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO αλλά και του SQAS, μας καθιστά καθ’ όλα έτοιμους να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Καθώς εισερχόμαστε σε αυτήν τη νέα εποχή, προσκαλούμε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται και εδρεύουν στον τομέα των χημικών και επικίνδυνων φορτίων να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν το 531DG από κοντά. Εκεί, θα αντικρίσουν τις καινοτομίες και τις στρατηγικές λύσεις που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στην αγορά, καλύπτοντας όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η Logika μπορεί να στηρίξει τις επιχειρήσεις στην επίτευξη των στόχων τους.

Εν κατακλείδι, το 531DG αποτελεί πολύ περισσότερα από ένα απλό αποθηκευτικό κέντρο. Είναι η απάντηση στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και αντιπροσωπεύει το μέλλον της αποθήκευσης επικίνδυνων φορτίων στην Ελλάδα. Η Logika είναι υπερήφανη που παρουσιάζει αυτό το καινοτόμο έργο στην αγορά και προσδοκά τη συνεργασία με τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν την αποθήκευση επικίνδυνων φορτίων ως βασικό κομμάτι της επιτυχίας τους.