Skip to main content

Agency of the Year | <50 employees για τη MEDIACUBE, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα Peak Performance Awards 2023  

Ακόμη ένα έτος πολλαπλών διακρίσεων αποτελεί πλέον το 2023 για τη MEDIACUBE, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια χρονιά ως ένα από τα κορυφαία digital agencies της Ελλάδας, κατακτώντας 27 σε σύνολο βραβεία στα φετινά PEAK Performance Awards: 1 Peak Brand of the Year, 2 Platinum, 7 Gold, 10 Silver, 6 Bronze και Agency of the Year | <50 employees!

Sponsored content

Όταν πριν ένα χρόνο, η MEDIACUBE λάμβανε τον τίτλο Agency of the Year για το 2022, τα συναισθήματα ήταν πολλά για όλη την ομάδα. Περηφάνια για την αναγνώριση και την επιβράβευση της καθημερινής προσπάθειας, τιμή για ένα βραβείο ιδιαίτερης σημασίας, μιας και απονέμεται από τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου και συγκίνηση, που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, την οδήγησαν στην απόκτηση ενός τόσο σημαντικού τίτλου.

Κανένας όμως δεν περίμενε ότι αυτή η αναγνώριση θα ερχόταν για 2η χρονιά στη σειρά. Και αυτό γιατί, μέσα στον σκληρό και ανταγωνιστικό κλάδο του digital marketing, πολλές εταιρείες συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιά θα διακριθεί. Και τελικά φτάνουμε στο σήμερα, όπου η MEDIACUBE απολαμβάνει για άλλη μια φορά τον τίτλο του «Agency of the Year | <50 employees», κατακτώντας 26 ακόμη βραβεία για 8 πελάτες της! Ας δούμε όμως ποιά ήταν τα βραβεία που απέκτησε με τους πελάτες της και τι καρπούς απέδωσε η συνεργασία τους, που επιβραβεύτηκε με αυτές τις διακρίσεις.

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.E.

Τρέχοντας ήδη το Performance Marketing του plaisio.gr τα τελευταία 9 χρόνια και έχοντας μεγάλη εμπειρία και γνώση των ιδιαιτεροτήτων του κλάδου, η MEDIACUBE ανέλαβε να βρει νέο “διαφημιστικό χώρο” και εργαλεία που θα εξασφάλιζαν max performance με τον πιο “οικονομικό” & αποδοτικό τρόπο. Επιπρόσθετα, MEDIACUBE & ΠΛΑΙΣΙΟ Computers A.E.B.E. εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις δυνατότητες του ΑΙ, του Big Data Analysis & του Machine Learning, κέρδισαν τις μεγάλες retail μάχες της χρονιάς (Χριστούγεννα, Καλοκαίρι, Back to School, Black Friday) και πλέον απολαμβάνουν 14 βραβεία, ως επιβράβευση όλων αυτών των ενεργειών τον τελευταίο χρόνο: Peak Brand of the Year, 2 Platinum, 4 Gold, 5 Silver και 2 Bronze.

INTERSPORT Greece

Ο στόχος της INTERSPORT Greece για την χρονιά ήταν η αύξηση της κερδοφορία της επιχείρησης (online & offline) και περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής του Brand έναντι του μεγάλου ανταγωνισμού, ιδιαίτερα στην σημαντική περίοδο του Πάσχα. Μέσω μιας 360ᵒ digital στρατηγικής που ακολούθησε, η MEDIACUBE συνδύασε όλα τα latest trends του σύγχρονου marketing, δίνοντας έμφαση σε μια νέα γενιά από implementations, που συνέβαλαν ώστε η INTERSPORT Greece να αναπτυχθεί περαιτέρω, έναντι του ολοένα και αυξανόμενου ανταγωνισμού τόσο Online όσο και Offline. Αυτή η επιτυχία επιβραβεύθηκε με 4 βραβεία – το Gold στην κατηγορία Sports & Equipment, 2 Silver και 1 Bronze.

Pharmacy295

Τον τελευταίο χρόνο, το Pharmacy295 είχε θέσει ως στόχο να γίνει η κορυφαία επιλογή του Έλληνα καταναλωτή και να εδραιωθεί ως το Νο1 online φαρμακείο στην Ελλάδα. Με τη στρατηγική που ακολουθήθηκε από τη MEDIACUBE, σε λιγότερο από ένα έτος συνεργασίας και, παρά τις προκλήσεις και την Post COVID-19 περίοδο, η χρονιά 2022-2023 είχε άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς κορυφώθηκαν οι πωλήσεις σε προϊόντα και brands, που υπερκάλυψαν  τα νούμερα της εποχής της πανδημίας. Έτσι, MEDIACUBE και Pharmacy295 κατάφεραν να κερδίσουν 1 Gold και 1 Bronze βραβείο.

Bloobox

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο digital ενεργειών, μέσω performance και branding καμπανιών σε Google, Facebook, Instagram, Tik Tok, YouTube & Programmatic, η MEDIACUBE κατάφερε να αυξήσει τον συνολικό τζίρο του bloobox.gr, κερδίζοντας έτσι μεγάλο market share σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και ξεχωρίζοντάς το στις προτιμήσεις των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της hot retail περιόδου του Black Friday. Ως αποτέλεσμα, MEDIACUBE και Bloobox κατάφεραν να κερδίσουν 2 Bronze βραβεία.

Μοτοκίνηση

Παρόλη την γενικότερη εικόνα της αγορά, με την ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό να καθηλώνει την αγοραστική δύναμη του κοινού, η Μοτοκίνηση έθεσε υψηλούς στόχους την περίοδο 2022-2023. Ακολουθώντας μια ολιστική digital στρατηγική, η MEDIACUBE κατάφερε να πετύχει αύξηση του Revenue, των Conversion Rates και δημιουργία χαμηλότερων CPAs, κατακτώντας τo Gold βραβείο στην κατηγορία Auto, Moto & Parts για τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που επέφερε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Χάρη σε μια multi-channel στρατηγική μέσω Google Search & Display, Youtube και Social Media καμπανιών, η MEDIACUBE κατάφερε να απαντήσει στο αίτημα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. για αύξηση των leads και, παράλληλα, των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά. Η αύξηση του Brand Awareness σε ένα νέο κοινό – λάτρεις των Luxury Cars καθώς η λεπτομερής στόχευση ανάλογα το στάδιο που βρισκόντουσαν στο marketing funnel, οδήγησε να γίνει η Α. Ισμαήλος Α.Ε. Top of Mind στο μυαλό των χρηστών, με εντυπωσιακά online και offline αποτελέσματα, τα οποία έφεραν και 1 Silver βραβείο.

Domes Resorts & Reserves

Εκμεταλλευόμενοι την έντονη επιθυμία των ανθρώπων για να ταξιδέψουν και να ζήσουν έντονα, η MEDIACUBE ξεκίνησε μια δυναμική branding καμπάνια για τα Domes Resorts & Reserves, από την οποία θα έκανε capture τους early bookers της Γερμανίας & του Ηνωμένου Βασιλείου, δύο παραδοσιακά σημαντικών αγορών για τα ξενοδοχεία. Μέσω μιας ολιστικής digital marketing στρατηγικής, με ενέργειες σε Google Search, Social Media, Programmatic & DOOH (Digital Out Of Home) Advertising, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, με μεγάλη αύξηση στα sessions, στα bookings και τα branded queries, αποφέροντας 1 Silver βραβείο.

Bed & Home

Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικα verticals, αυτό των λευκών ειδών και ειδών σπιτιού, σε συνδυασμό με το κλίμα αβεβαιότητας της τελευταίας χρονιάς και τη συνεχή αύξηση των τιμών σε όλους τους κλάδους του εμπορίου, η MEDIACUBE και το Bed & Home κατάφεραν με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων για τη μεγιστοποίηση του performance αλλά και μία tailor made στρατηγική, να βγάλουν ένα άρτιο και επιτυχημένο αποτέλεσμα, κερδίζοντας 1 Silver βραβείο.

Η εξειδίκευση στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ και ιδιαίτερα στον τομέα του e-commerce και των lead-generation καμπανιών, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες πρακτικές και τις μακροχρόνιες συνεργασίες, έχουν καταφέρει να αναδείξουν τη MEDIACUBE μεταξύ των νικητών σε αξιόλογες βραβεύσεις του industry, ακόμη και σε πολύ απαιτητικές κατηγορίες του e-επιχειρείν.

Όλες αυτές οι διακρίσεις έχουν μεγάλη σημασία, τόσο για τη MEDIACUBE όσο και για τους πελάτες της, ειδικά όταν γίνονται στα πλαίσια των PEAK Performance Marketing Awards, που φέτος διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Google, και αναδεικνύουν την καινοτομία στον τομέα του performance marketing. Σε αυτά τα βραβεία, όπου οι συμμετοχές εξετάζονται και βαθμολογούνται από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, η MEDIACUBE ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές εταιρείες, οι οποίες με τη σειρά τους παρουσίασαν κι αυτές υψηλού επιπέδου υποψηφιότητες για τις ίδιες και τους πελάτες τους.

Με περισσότερα από 19 συνεχόμενα έτη δραστηριοποίησης στον κλάδο του digital marketing, η MEDIACUBE έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον χώρο, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικά επιτεύγματα από την ίδρυσή της το 2004 μέχρι και σήμερα:

●        Διατήρηση μακροχρόνιων και αμοιβαία επωφελών συνεργασιών, με ορισμένες από αυτές να διαρκούν για περισσότερα από 19 χρόνια.

●        Πάνω από 150 επιτυχημένες συνεργασίες τα τελευταία 5 χρόνια.

●        Αναγνώριση ως Google Premier Partner, Meta (Facebook) Business Partner, Yahoo DSP Partner και Tik Tok Partner.

●        Google Managed Agency, με εξειδικευμένο και dedicated support από την ίδια την Google, για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει σχετικά με τις διαφημιστικές της πλατφόρμες.

●        Πιστοποιημένοι συνεργάτες από την Google, εξειδικευμένοι στις διαφημιστικές πλατφόρμες για Google Ads και Analytics.

●        Δημοσιεύσεις πολλών case studies, κάποια με διεθνή απήχηση για τους πελάτες της, ορισμένα από τα οποία έχουν υπάρξει τα πρώτα στον κλάδο τους παγκοσμίως.

●        Πολυβραβευμένη και σε άλλες διοργανώσεις του κλάδου, όπως τα Social Media Awards, DiMe Awards και Evolution Awards, με περισσότερα από 75 βραβεία τα τελευταία 4 χρόνια.

●        Διαχείριση συνολικού διαφημιστικού budget άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ τον τελευταίο χρόνο.

Μελετώντας τα παραπάνω επιτεύγματα, γίνεται ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη μίας ισχυρής ομάδας. Η MEDIACUBE, μέσα από προσεκτική επιλογή των συνεργατών της, έχει δημιουργήσει έναν πυρήνα από τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Δίνοντας μεγάλη έμφαση, τόσο στις δεξιότητες όσο και στην προσωπικότητα κάθε επαγγελματία με τον οποίο συνεργάζεται, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ατόμων με μοναδικά χαρακτηριστικά, που συνεργάζονται αρμονικά και συμβάλλουν στη σταθερή ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας.

Οι πελάτες της MEDIACUBE είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στη συνεχή εξέλιξη και την αναγνώριση των επιδόσεών της στον digital κλάδο. Με συνεργασίες που ξεκίνησαν από το πρώτο κιόλας έτος λειτουργίας της, το 2004, πολλές από τις οποίες είναι ενεργές μέχρι και σήμερα, η MEDIACUBE καταφέρνει να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας επιτυχίας σε κάθε έργο που αναλαμβάνει, βοηθώντας τους πελάτες της να επιτυγχάνουν τους στόχους που θέτουν και να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές που έχουν και που τους δίνονται.

Τέλος, η MEDIACUBE αναγνωρίζει και αξιοποιεί τη στενή της συνεργασία με διεθνείς παράγοντες του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως η Google, η Meta (Facebook) και το Tik Tok. Μέσω αυτών των συνεργασιών, μοιράζεται την ανεκτίμητη γνώση και παραμένει ενήμερη για τις τάσεις του χώρου, παράγοντας θεαματικά αποτελέσματα για τους πελάτες της. Ειδικά η υποστήριξη από την Google αποτελεί κάτι που η MEDIACUBE αναγνωρίζει και εκτιμά σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Η στενή αυτή σχέση με τον διαδικτυακό και τεχνολογικό αυτό κολοσσό μέσω της αδιάκοπης υποστήριξης για περισσότερα από 10 χρόνια, έχει συμβάλλει στην εξέλιξη της τεχνογνωσίας της MEDIACUBE και στη συνολική εξέλιξή της όσον αφορά στις νέες τάσεις της digital διαφήμισης και στο διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το βραβείο «Agency of the Year | <50 employees» για 2η συνεχόμενη χρονιά. Μια τέτοια βράβευση αποκτά ιδιαίτερη αξία, ειδικά όταν προέρχεται από τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου, δηλαδή την Boussias Communications και την Google. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία. Αρχικά, τους στενούς μας συνεργάτες, τους MEDIACUBErs, που αποτελούν την «καρδιά» και την ψυχή της MEDIACUBE. Φυσικά τους πελάτες-συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Και τέλος, την ομάδα της Google που μας υποστηρίζει για πάνω από 10 χρόνια σε όλη τη διαδρομή. Αναλογιζόμενος τη σημαντική συνεισφορά του digital marketing στην ανάπτυξη των εταιρειών και συνολικά της οικονομίας της χώρας, πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό που αυτός εδώ ο θεσμός επιβραβεύει όλη αυτή την προσπάθεια.”

Κωνσταντίνος Σκιάνης, Founder & Managing Partner της MEDIACUBE

MEDIACUBE
Λεωφόρος Κηφισίας 330, Χαλάνδρι 15233
Τ: +30 210 600 7510
Ε: [email protected]
S: www.mediacube.gr