Skip to main content

Νέα εποχή για την Accounting Solutions

Αποκλειστική συνεργασία με το WTS Global, το παγκόσμιο δίκτυο παροχής φορολογικών & φοροτεχνικών υπηρεσιών

Με πάνω από 100 συνεργάτες στο εξωτερικό, η Accounting Solutions είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης για τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις.

Το WTS Global είναι το κορυφαίο, ανεξάρτητο, μη ελεγκτικό, διεθνές φορολογικό δίκτυο, με αντιπροσώπευση σε περισσότερες από 100 χώρες. Προσφέρει ένα πλήρες εύρος φορολογικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε πολυεθνικές εταιρείες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και ιδιώτες πελάτες. Συνδυάζει κορυφαία φορολογική τεχνογνωσία από διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα, και προσφέρει διεθνώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Κατατάσσεται από το Chambers & Partners στην υψηλότερη κλάση «Band1», στην κατηγορία «Tax – Global Network» κι έχει βραβευτεί πολλάκις από τα European Tax Awards ως το καλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο παροχής φορολογικών υπηρεσιών σε διάφορους τομείς του φορολογικού δικαίου.

Ως ένα παγκόσμιο, κορυφαίο δίκτυο, το WTS Global επιλέγει τις εταιρείες-συνεργάτες του μετά από έλεγχο ιδιαίτερα υψηλών κριτήριων ποιότητας και με αυστηρές προδιαγραφές, στις οποίες ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία η Accounting Solutions χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την αξία των στελεχών της. Στο πλαίσιο αυτό, όλοι οι συνεργάτες του WTS Global είναι κορυφαίοι στις τοπικές αγορές και η στενή τους συνεργασία μέσω του δικτύου, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις του νέου, παγκόσμιου φορολογικού περιβάλλοντος.

Η ένταξη της Accounting Solutions στο δίκτυο WTS Global της προσφέρει άμεση πρόσβαση στη διεθνή τεχνογνωσία, εξειδικευμένη γνώση και βέλτιστες πρακτικές, στοιχεία που θα βρουν άμεση εφαρμογή για όλους της τους πελάτες, εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, διευρύνει την γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της μέσω της άμεσης συνεργασίας της με πάνω από 100 συνεργάτες στο εξωτερικό, καθιστώντας την έναν πολύτιμο συνεργάτη για τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις.

Αναδιοργάνωση

Για να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις νέες προκλήσεις που φέρνει αυτή η συνεργασία, η Accounting Solutions προχώρησε σε αναδιοργάνωση του Φορολογικού και Φοροτεχνικού Τμήματος. Ο κ. Σταύρος Πετριδίσογλου, Partner της AS, έχει αναλάβει συντονιστής του τμήματος, μετά την αποχώρηση της κυρίας Τ. Πάνου, και είναι εξειδικευμένος σε θέματα φορολογίας νομικών προσώπων, στις αναδιοργανώσεις επιχειρήσεων καθώς και στους εταιρικούς μετασχηματισμούς (αποσχίσεις, διασπάσεις, συγχωνεύσεις, μετατροπές). Επίσης, το τμήμα διαθέτει πλέον τρεις directors με ξεχωριστές ειδικεύσεις: την κ. Ελένη Μαραγκού με ειδίκευση σε θέματα ΦΠΑ Φορολογικών Αντιπροσώπων και Ακινήτων, την κ. Μάρω Θωμοπούλου με ειδίκευση σε φορολογία φυσικών προσώπων και θέματα Τεκμηρίωσης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (Transfer Pricing) και την κ. Αφροδίτη Βογδανίδου, με ειδίκευση σε θέματα εμπορικού δικαίου, συγχωνεύσεων, μετατροπών εταιρειών, Φορολογική Αξιολόγηση (Tax Evaluation) κ.λπ.

Τους παραπάνω πλαισιώνουν ένα πλήθος από συνεργάτες, νομικοί και οικονομολόγοι, που με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό τους αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες για κάθε επιχείρηση ή/και φυσικό πρόσωπο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Accounting Solutions, κ. Βαγγέλης Φάκος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ένταξή μας στο παγκόσμιο δίκτυο του WTS Global. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί για εμάς επιβράβευση αλλά και διεθνή αναγνώριση για τη σταθερά ανερχόμενη πορεία της Accounting Solutions. Η θέση μας στην ελληνική αγορά ως μία κορυφαία εταιρεία στον χώρο των φορολογικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών ισχυροποιείται περαιτέρω και τα έμπειρα στελέχη του τμήματος μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάθε σχετική πρόκληση».

Πρωτοπόρος

Η Accounting Solutions Α.Ε. είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μισθοδοσίας και υποστήριξης τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι επίσης πρωτοπόρος σε λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα 120 και πλέον στελεχών που διαθέτει, αποτελούμενη από λογιστές, δικηγόρους, φοροτεχνικούς και συμβούλους, εμπιστεύονται σήμερα πάνω από 350 μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 20.000 εργαζόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία επισκεφτείτε το www.accountingsolutions.gr