Skip to main content

Η Κωνσταντίνα Σβύνου υποψήφια για την ηγεσία της ΠΟΞ

Έτοιμη να οδηγήσει στην επόμενη ημέρα την ΠΟΞ δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη

Την ηγεσία της ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων) γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και  Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε όπως φαίνεται από τις συνημμένες φωτογραφίες με τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και με τους επικεφαλής Ενώσεων Ξενοδόχων άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας όπως Χαλκιδική, Πιερία, Θάσος και Δράμα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος και ο γ.γ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης (σ.σ. ο οποίος συστάθηκε προ μερικών μηνών), Μανώλης Τσακαλάκης και Μανώλης Μανούσος.

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά! Δηλώνω λοιπόν και το δικό μου “παρών”, εδώ, από την συμπρωτεύουσα, έτοιμη να οδηγήσω στην επόμενη μέρα την ΠΟΞ, συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, με σεβασμό στο έργο των προηγούμενων διοικήσεων και ειδικά του νυν προέδρου Γρηγόρη Τάσιου, τον οποίο στηρίζουμε έως και την τελευταία μέρα της διοίκησής του. Με σχέδιο, γνώση και αφοσίωση, θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ξενοδόχο σε όλες τις κατηγορίες και από όλες τις περιοχές…», αναφέρει συγκεκριμένα η κα. Σβύνου στην εν λόγω ανάρτησή της στο facebook.

Η κα. Σβύνου είναι Managing Director & CEO στην εταιρεία Maritina Hotel στην Κω, καθώς επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ).

Β.Βεγ.