Skip to main content

SKY express: Ένας χρόνος πτήσεις και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς

Έναν χρόνο συμπλήρωσε η SKY express από τότε που άνοιξε τα φτερά της για την Ευρώπη με αρχή την Κύπρο, δημιουργώντας ένα διεθνές αεροπορικό δίκτυο για την Ελλάδα με ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Υλοποιώντας το επιχειρησιακό της πρόγραμμα, η αεροπορική εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στην Ελλάδα άνοιξε δρομολόγια για Βρυξέλες, Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Λάρνακα, Νάντη, Λυών, Λιλ, Αμβούργο, Ντόρτμουντ και Άμστερνταμ.

Η πορεία της SKY express αναγνωρίστηκε πρόσφατα και από τους διεθνείς φορείς με την εκλογή της στο ΔΣ της ERA (European Regions Airline Association), έναν από τους ισχυρότερους Συνδέσμους που προωθεί τις θέσεις του κλάδου των αερομεταφορών στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Όπως τονίζει ο Ιωάννης Γρύλος, επικεφαλής της εταιρείας, «η SKY express μεγάλωσε, δυνάμωσε, άνοιξε τα φτερά της. Είμαστε υπερήφανοι που εδώ και έναν χρόνο τα αεροπλάνα μας συνδέουν την πατρίδα μας με σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, αλλά και για την ανταπόκριση των επιβατών που για εμάς είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Έτσι θα συνεχίσουμε».