Skip to main content

«ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024»: Μέτρα και ρυθμίσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για ομαλή διεξαγωγή

Για αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων

Πλέγμα μέτρων και ρυθμίσεων για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024», που θα διεξαχθεί από 5 έως 8 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές της Αττικής και σε Κορινθία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Ευρυτανία, έχει καταρτίσει η Ελληνική Αστυνομία.

Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα γίνουν γνωστές από την ΕΛ.ΑΣ. με νεότερη ανακοίνωσή της, αποτέλεσαν κυρίως η πρόληψη και αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα, η ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Ήδη από σήμερα, Δευτέρα, πραγματοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, και συγκεκριμένα στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μαλακάσας – Σείριος, λόγω διεξαγωγής αναγνωριστικών διαδρομών της Υπερειδικής Διαδρομής.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, το σπουδαίο αυτό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι αρκετά σημαντικό για τη χώρα μας και για τον λόγο αυτόν η διασφάλιση της διοργάνωσής του, καθώς και η ασφάλεια όλων των πολιτών αποτέλεσε εξ αρχής πρώτιστη προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία», υπογραμμίζει το αρχηγείο του Σώματος.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Αλλαγές σε ωράριο και υπερειδική