Skip to main content

Range Rover: Η χαρά της οδήγησης με το συνδρομητικό πρόγραμμα Subscription

Το σημαντικό είναι ότι υπερβαίνει το παραδοσιακό leasing και λειτουργεί, σχεδόν, tailor made, προσαρμοσμένο στα μέτρα καθενός - Sponsored Content

Η επιλογή της χρήσης αυτοκινήτου αντί για την κτήση του μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα. Με τον καιρό, όλο και περισσότεροι καταναλωτές το αντιλαμβάνονται αυτό. Πάνω στο τρίπτυχο οικονομία-βιωσιμότητα-ευελιξία, αναπτύσσεται μία νέα κουλτούρα που μας απαλλάσσει από τα βάρη της «περιουσίας», προσφέροντας επιλογές οι οποίες στο παρελθόν, απλά, δεν υπήρχαν… Ειδικότερα, η χρήση αυτοκινήτου μέσω προγραμμάτων, όπως τα car sharing και τα ride sharing, μπορεί να είναι πιο εκλογικευμένη από κάθε άποψη.

Οι ενδιαφερόμενοι πληρώνουν μόνο όταν χρειάζονται ένα συγκεκριμένο μοντέλο, χωρίς τον πονοκέφαλο των καθημερινών εξόδων συντήρησης, ασφάλισης, πάρκινγκ κλπ. Παράλληλα, η μείωση του αριθμού των ιδιωτικών αυτοκινήτων μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, με περιορισμό των εκπομπών αερίων και της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Η λύση προγραμμάτων κοινής χρήσης προσφέρει, όντως, μεγαλύτερη ευελιξία στη μετακίνηση, καθώς οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο αυτοκίνητο για κάθε περίσταση.

Χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις

Συνολικά, λοιπόν, η χρήση αυτοκινήτου ως κυρίαρχη απόφαση μπορεί να είναι πιο έξυπνη για πολλούς ανθρώπους, σήμερα. Ένα σχετικό πρόγραμμα το οποίο αξίζει να μελετήσει κάποιος είναι το συνδρομητικό πρόγραμμα Subscription της Range Rover, που, ιδιαιτέρως για τα Range Rover παρέχει πρωτόγνωρα προγράμματα ενός πραγματικού luxury brand σε ένα μεγάλο εύρος πελατών. Το σημαντικό είναι ότι υπερβαίνει το παραδοσιακό συνδρομητικό πρόγραμμα και λειτουργεί, σχεδόν, tailor made, προσαρμοσμένο, δηλαδή, στα μέτρα καθενός. Επειδή, ακριβώς, δεν υπάρχει μακροχρόνια δέσμευση, ενώ διασφαλίζεται σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα, εκτός από τα καύσιμα ή/και το κόστος φόρτισης στην περίπτωση των EVs.

Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσει και να απολαύσει ο χρήστης τις ανέσεις, τις επιδόσεις και το ανυπέρβλητο αίσθημα πολυτέλειας διαφορετικών και εντελώς ξεχωριστών μοντέλων της Range Rover. Εδώ, λοιπόν, ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο, καθώς εκείνος αποφασίζει πόσο καιρό επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο της επιλογής του, επιλέγοντας μεταξύ 3, 6, 12, 18 ή 24 μηνών, με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της συμφωνημένης περιόδου. Μέσα στην οριζόμενη τιμή περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα για ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, φθορά, συντήρηση και εποχιακά ελαστικά και, μάλιστα, χωρίς προκαταβολή ή πρόσθετο κόστος εγγραφής στο πρόγραμμα.

Ιδανική επιλογή για όλους

Όπως διαπιστώσαμε, η υπηρεσία συνδρομητικό πρόγραμμα Subscription είναι ιδανική σε περιπτώσεις στελεχών που καλούνται να εργαστούν στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Θεωρούμε δε, ότι είναι και μία εξαιρετική λύση για όποιον δεν είναι απολύτως σίγουρος αν το αυτοκίνητο που σκέφτεται να αποκτήσει -με όποιο τρόπο-, καλύπτει τις ανάγκες του και θέλει να δοκιμάσει πρώτα πώς είναι η «συνύπαρξη» με αυτό για κάποιο διάστημα, πριν προβεί σε οριστική απόφαση αγοράς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των εξηλεκτρισμένων μοντέλων, και, κυρίως, των αμιγώς ηλεκτρικών (BEV), που δεν είναι τόσο οικεία σε μεγάλο μέρος του κοινού ακόμη. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορεί να τα γνωρίσει όποιος επιθυμεί για όσο χρόνο το επιθυμεί και μετά να προχωρήσει χωρίς ενδοιασμούς στην αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα αφορά όλα τα μοντέλα Range Rover. Εμείς, ωστόσο, ξεχωρίζουμε, ανάμεσα στα άλλα, το Range Rover Sport, ένα μοντέλο που μας έχει εντυπωσιάσει στη νέα γενιά του από την πρώτη στιγμή και πιστεύουμε πως στέκεται στην κορυφή των επιλογών δίχως αντίπαλο επί της ουσίας.

Range Rover Sport στην κορυφή

Θα επιλέγαμε αυτό το υπερπολυτελές, καινοτόμο, δυναμικό και άκρως επιβλητικό αυτοκίνητο που σε οδηγεί σε μία νέα εποχή, κυριολεκτικά! Επαναπροσδιορίζει την έννοια της σπορ πολυτέλειας, συνδυάζοντας αβίαστα δυναμική και ενστικτώδη απόδοση στο δρόμο με τη χαρακτηριστική ποιότητα, την προοδευτική εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τη συνδεδεμένη άνεση ενός Range Rover. Η τρίτη γενιά της εν λόγω έκδοσης (επί της ουσίας λειτουργεί σαν ανεξάρτητο μοντέλο) είναι πιο ελκυστική, προηγμένη και δυναμική από ποτέ.

Με στιβαρές επιφάνειες, δυναμική σιλουέτα και άμεσα αναγνωρίσιμο προφίλ, που αναδεικνύεται τέλεια από stealth  λεπτομέρειες και μυώδεις αναλογίες, δημιουργώντας την εντύπωση ενός απολύτως συγκροτημένου αυτοκινήτου σε ετοιμότητα. Η μινιμαλιστική σχεδίαση του νέου Range Rover Sport επεκτείνεται στο εντελώς σύγχρονο εσωτερικό του, όπου κυριαρχούν η ηγετική θέση οδήγησης Command Driving Position -σήμα κατατεθέν του Range Rover- οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τα καλύτερα υλικά που συνδυάζονται για μία απαράμιλλη ισορροπία αψεγάδιαστης κομψότητας και έμφυτης γοητείας. Η ευρύχωρη καμπίνα τύπου cockpit δίνει τον τόνο για μία δυναμική οδηγική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετική ορατότητα, αγκαλιάζοντας την ίδια στιγμή τον οδηγό με μία ψηλή, κεκλιμένη κεντρική κονσόλα και διαισθητικές τεχνολογίες.

Μία γκάμα ισχυρών και αποδοτικών μηχανικών συνόλων περιλαμβάνει εξακύλινδρες μονάδες εκτεταμένης αυτονομίας Electric Hybrid, έναν ισχυρό νέο V8 και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel της γενιάς Ingenium ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, καθώς και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα λανσαριστεί το 2024, καθώς η Range Rover συνεχίζει το ταξίδι του εξηλεκτρισμού της.

Σημασία έχει το ταξίδι!

Είναι αλήθεια πως το νέο Range Rover Sport καθιστά το κάθε ταξίδι ένα ξεχωριστό γεγονός. Το αυτοκίνητο διαμορφώνεται, ώστε να είναι δυναμικό όσο επιθυμεί ο οδηγός, προσφέροντας την ίδια στιγμή βελτιωμένα επίπεδα κομψότητας και άνεσης. Αυτή η ικανότητα να συνδυάζει δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, προσφέροντας μία ανώτερη πολυτέλεια και συμπεριφορά εστιασμένη στον οδηγό, καθίσταται εφικτή χάρη σε μία ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών και χαρακτηριστικών, όπως το Dynamic Response Pro που προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο κλίσεων μέσω ενός ηλεκτρονικού, ενεργού συστήματος 48-volt, το Dynamic Air Suspension που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ανάρτησης και το Adaptive Dynamics 2 που συνεισφέρει στις δυναμικές ικανότητες ελέγχοντας συνεχώς τα ενεργά αμορτισέρ διπλών βαλβίδων – Active Twin Valve Dampers.

Περισσότερο από μισό αιώνα εξέλιξης τα μοντέλα Range Rover λειτουργούν, πια, ως πρότυπα με σύγχρονο στυλ, απαράμιλλη ποιότητα και φινέτσα, αλλά και ασυναγώνιστες ικανότητες παντός εδάφους. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους διαμορφώνουν μία ισχυρή παρουσία στο δρόμο που εκφράζει δύναμη και υψηλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες.