Skip to main content

Europa League: Ψάχνει την υπέρβαση η ΑΕΚ με Λέστερ

Μία μεγάλη υπέρβαση θα… ψάξει η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (29/10, 19:55) απέναντι στην Λέστερ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Απέναντι στην ισχυρή αγγλική ομάδα η Ένωση θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από την Μπράγκα στην πρεμιέρα (3-0) και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Λέστερ προέρχεται από την άνετη νίκη στην έδρα της επί της Ζόρια (3-0) και είναι το φαβορί για το 2Χ2, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε «… στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.»

Ο Ιταλός δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα πλάνα του, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με 4-3-2-1, με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Σβάρνα, Νεντελτσιάρου, Μπακάκη και Ινσούα στην τετράδα της άμυνας, η τριάδα στο κέντρο θ’ αποτελείται από τους Κρίστισιτς, Σάκχοφ και Μάνταλο, Λιβάια και Λόπες στα δύο άκρα, με προωθημένο τον Ανσαριφάρντ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνης και ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος.

Η Λέστερ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Εντιντί, Σογιουντσού, Περέιρα και Μεντί. Αντίθετα την αποστολή ακολούθησε ο Βάρντι. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αυστριακός Χάραλντ Λέχνερ.