Αντιδράσεις για τη δήλωση Κων/νου Τζούμα: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 15:15
UPD:15:15
A- A A+

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει δήλωση του ηθοποιού, ραδιοφωνικού παραγωγού και συγγραφέα Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοτονίες, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Με αφορμή τις χθεσινές, σεξιστικές δηλώσεις του μητροπολίτη Κοζάνης, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε:  «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης, όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες φυσικά. Μιλάνε πολύ, σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, “δεν μπορεί να γενικεύεις”. Είναι αφόρητο πάντως. Έχει δίκιο πάντως, οι φλύαρες γυναίκες είναι αφόρητες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Δε μου λέτε εσείς οι γυναίκες, δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε ήθελα να ήξερα; Πώς τις αντέχετε;» αναρωτήθηκε χθες ο μητροπολίτης Παύλος, λίγους μήνες μετά από άλλες εμπρηστικές δηλώσεις από άμβωνος -τον περασμένο Οκτώβριο, όταν  είχε ταχθεί κατά του όρου γυναικοκτονία συμβουλεύοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τις γυναίκες να έχουν το στόμα τους κλειστό.

Προτεινόμενα για εσάς