Skip to main content

Μελισσανίδης: Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου

Η σημερινή επίσκεψη του εν τοις πράγμασι ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, έβγαλε είδηση.

Όχι από τη συνάντησή του με τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα, που άλλωστε αποτέλεσε και το αντικείμενο της παρουσίας του στην ΕΠΟ, αλλά από τον εθιμοτυπικό χαιρετισμό με τον πρόεδρο.

Ο πρώτος τη τάξει παράγοντας της Ένωσης πέρασε επίσης από το γραφείο του Βαγγέλη Γραμμένου και όπως είπε αργότερα μιλώντας με δημοσιογράφους, χωρίς πάντως να κάνει δηλώσεις, ο κ. Γραμμένος του ανέφερε ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα τελεστεί στο ΟΑΚΑ, βάσει της προκήρυξης. 

Αναφορικά με την επίσκεψη στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, δεν έγινε γνωστό το τι ειπώθηκε. Όπως όμως είχε ήδη γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επρόκειτο να ζητήσει ισονομία ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση των δύο ανδρών, στην οποία παραβρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου, απουσίαζαν τα άλλα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης.