Skip to main content

ΑΕΚ: Λήξαν το θέμα Βράνιες

Η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη ξεκαθάρισε τα πράγματα αναφορικά με την περίπτωση του Βράνιες. Ο εν τοις πράγμασι ιδιοκτήτης της ΑΕΚ κάλεσε στο γραφείο του τον Βόσνιο, ο οποίος απουσίασε αδικαιολόγητα από τη σημερινή προπόνηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Λυμπερόπουλου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ξεκόβει στον Βόσνιο το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Το συμβόλαιο του Βράνιες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, συνεπώς μπορεί να πουληθεί σε πέντε μήνες. Η πρόταση της Άντερλεχτ κρίθηκε μη ικανοποιητική, ενώ εκφράζεται βεβαιότητα ότι θα βρεθεί μεγαλύτερη προσφορά το καλοκαίρι.

«Κάτω το κεφάλι και δουλειά» είπε ο Μελισσανίδης στον Βράνιες, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην προπόνηση, ενώ ως προς το παράπτωμά του θα ενεργοποιηθεί ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει τετ α τετ μαζί του αύριο και θα διαφανεί αν τον υπολογίζει ή όχι για τα προσεχή παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- τρεις συναντήσεις με τον Ολυμπιακό.