Skip to main content

Τέλος ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, Ουζουνίδης στην pole position

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποχωρεί από την Ένωση, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ίβηρας τεχνικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, η ομάδα των Κανάριων Νήσων αναμένεται τη Δευτέρα να ανακοινώσει τον Ανδαλουσιάνο τεχνικό.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Χιμένεθ έχει συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα έχει ως πρώτο στόχο την επιστροφή του συλλόγου στην ανώτατη κατηγορία.

Στην Ένωση, πάντως, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια κι έτσι η διοίκηση κινήθηκε γρήγορα και έχει συνομιλίες με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έμεινε ελεύθερος μετά την «περιπέτειά» του στον Παναθηναϊκό.

Επαφή ανάμεσα στην Ένωση και τον Έλληνα τεχνικό έχει ήδη γίνει, ενώ εντός της ημέρας επίκειται και συνάντηση προκειμένου το θέμα να μπει στην τελική ευθεία του.

Στο ραντεβού οι δύο πλευρές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, απομένει δε να φανεί αν θα υπάρξει συμφωνία στο σκέλος αποζημίωσης του Ουζουνίδη αλλά και σε ζητήματα αγωνιστικού σχεδιασμού και προγραμματισμού.