Skip to main content

Στην ΑΕΚ και επίσημα οι Λιβάια, Αλμπάνης

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα η ΑΕΚ, καθώς μετά την αποστολή των χρημάτων (1,8 εκ. ευρώ) για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάια από τη Λας Πάλμας, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε τη μετακίνηση του Χρήστου Αλμπάνη στην «Ένωση»!

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη  πρότασή της», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του», καταλήγει.

Ο Αλμπάνης μέτρησε φέτος 31 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 8 γκολ. Αναφορικά με τον Λιβάια, ο Κροάτης επιθετικός έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσια αποζημίωση 700.000 ευρώ.

Εντός των ημερών αναμένονται στην Αθήνα οι δικηγόροι του Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας του Ισπανού τεχνικού με την ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ είχε συνάντηση την περασμένη βδομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους δυο άνδρες να δίνουν τα χέρια.