Skip to main content

Στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από 6 μήνες και ο Μάνταλος

Η είσοδος του Πέτρου Μάνταλου στην 19μελή αποστολή της ΑΕΚ ήταν η πιο σημαντική είδηση ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η Ένωση θέλει ένα βαθμό για να σφραγίσει τον τίτλο του πρωταθλητή (εφόσον δεν αλλάξει κάτι από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) και στην «φιέστα» που ετοιμάζουν οι οπαδοί της δεν ήταν δυνατό να απουσιάσει ο αρχηγός της ομάδας.

Ο Μάνταλος επιστρέφει σχεδόν μετά από 6 μήνες (174 ημέρες) μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο διεθνής άσος υπέστη ρήξη χιαστού και υποβλήθηκε σε επέμβαση, πέρασε αρκετός καιρός και είναι, πλέον, έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Το αν θα συμπεριληφθεί στην τελική 18άδα του αγώνα με τους Βοιωτούς θα το αποφασίσει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάια